Länk kopierad!

Visningar

Säljaren önskar att du kontaktar mäklaren för visning.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
700 000 SEK / Högstbjudande
Adress
Näsfjällsbacken 4, Näsfjället, Sälen, Sörsjön
Typ
Tomt
Tomt
606 kvm (friköpt)

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Välkommen till byggklara tomter på Näsfjället!

Vid foten av skidbacken i Näsfjället ligger dessa två tomter. Här finns direkt närhet till alpin skidåkning i Näsfjällets skidbackar. Längdspår och skoterled finns också i närheten av tomterna så du kan planera era kommande fjälläventyr på läng eller alpinskidor samt på skoter. Sommartid finns vandring i området. Observera att skidbacken och restaurangen för närvarande inte är i drift, planer finns på att få igång driften.

Näsfjället ligger en kort bilfärd från Stöten och Sälens stora utbud av alpinskidåkning och nöjen.
Länk till karta med tomten markerad finner du här:
https://www.hitta.se/kartan!~61.37844,12.94079,16.507611031805496z/tr!i=PkqC4cCF/tileLayer!l=1/realestate!a=1!l=61.37827:12.94082?usergeo=1

Tomt 1:163 är på 606 kvm och medger en byggrätt på ca 90 kvm. Pris 700 000 kr

För exakta byggregler tag del av detaljplanen som ligger runder dokument i annonsen.

Tomterna är byggklara så det är bara att börja planera dina byggplaner.

Anslutningsavgifter för VA och el ingår inte. Det tillkommer med ca 170 000 kr för VA och ca 45 000 kr för el anslutning (säljarens uppgift).

Välkommen hem till Näsfjället!

Allmän information

Pris

700 000 SEK (Högstbjudande)

Tomtareal/mark

606 kvm

Tomtarealuppgifter enligt

Lantmäteriet

Tomtbeskrivning

Tomt 1:163 är på 606 kvm

Gatuadress

Näsfjällsbacken 4

Ort

Sörsjön

Kommun

Malung-Sälen

Fastighetsbeteckning

MALUNG-SÄLEN NÄSFJÄLLSÅSEN 1:163

Objektskategori

Tomt

Byggrätt, anslutningar mm

Kommer att anslutas till kommunalt VA

Övriga rättigheter och belastningar

Planer och bestämmelser

Detaljplan För Näsfjällsåsen 1:70 m.fl., Detaljplan (Beslutsdatum: 20200622, Registreringsdatum: 20200725)

Beskrivning

Service och kommunikationer

1 mil till Sörsjön

5,5 mil till Fulufjället

4 mil till Sälen

2,5 mil till Stöten

6,5 mil till Hundfjället

4 mil till Scandinavian Mountains Airport (SCR)

6 mil till Trysil

Områdesbeskrivning

OM NÄSFJÄLLET
Näsfjället är en fjälldestination i nordligaste delen av Sälenfjällen, där du kan upptäcka det bästa av vad fjällen har att erbjuda. Här omges du av vacker, stillsam miljö och naturnära upplevelser - året om.

På Näsfjället får du alltid en aktiv semester. Våra anläggning har 11 nedfarter med natursnö i varierande svårighetsgrad, samt gott om lössnö för korta åk utanför pisten. Det finns även flertal längdspår och möjlighet att ge dig ut på egna spår för att upptäcka omgivningarna.

Under sommarhalvåret hittar djupa vandringsleder längst det svenska fjället, med chans att besöka näraliggande skatter. Bland annat är du bara ett stenkast bort från Sveriges främsta flugfiskevatten och Njupeskärs vattenfall.

Ta chansen att bo i hjärtat av Sälenfjällen. I våra mysiga stugor bor du mitt i naturen och kan boka för både kortare och längre perioder. Alla stugor drivs på grön el och i enlighet med Näsfjällets riktlinjer för hållbarhet. Vi hjälps åt för att det svenska fjället ska kunna bevaras och upplevas av många kommande generationer.

Hos oss bor du avskilt, men har nära till allt. Näsfjället ligger mellan Näsfjällets naturreservat och Fulufjällets nationalpark. Destinationen är även den perfekta knytpunkten för att upptäcka resten av Sälenfjällen, i närområdet finns närmare 125 liftar och 175 nedfarter och det är endast 6,2 mil till norska Trysil.

Dokument (pdf)

Fastighetskarta-2022-02-03 DP Näsfjället
Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Administrativ ersättning vid el-abonnemang från Rebel, Ren Enkel Billig El

För köpare som tecknar el-avtal med Rebel, Ren Enkel Billig El, utgår en administrativ ersättning till det mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Administrativ ersättning vid bolån från Söderberg & Partners Bolån

För kunder som väljer bolån från Söderberg & Partners Bolån utgår en ersättning till mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy

Karta