Länk kopierad!

Visningar

Säljaren önskar att du kontaktar mäklaren för visning.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
595 000 SEK / Utgångspris
Adress
Hjortronstigen 5, Graversfors, Åby
Typ
Tomt
Tomt
2 010 kvm (friköpt)

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

LANTLIGT IDYLL MED HÄRLIG UTSIKT

Varmt välkommen till Hjortronstigen 5 och denna lantligt belägna tomt med en härlig utsikt mot Näknen. I natursköna Graversfors finns nu chansen att förvärva denna lummiga och friköpta tomt om 2010 kvm. På fastigheten finns idag ett fritidshus, en gäststuga samt förrådsbyggnad och utedass.

Kommunalt VA är betalt och finns vid tomtgräns men är ej indraget. El finns i stuga och gäststuga.

Graversfors är vackert beläget ca 1,2 mil norr om Norrköping längs riksväg 55/56. Här kommer ni att bo nära naturen med flera sjöar och badplatser i närheten. Här erbjuds ett lantligt idyll som passar den aktiva barnfamiljen, liksom de som vill ut och hitta lugnet i vår vackra natur och för er som vill ha närhet till det rika stadslivet samtidigt som ni har en egen oas!

Välkommen hem!

Allmän information

Pris

595 000 SEK (Utgångspris)

Tomtareal/mark

2 010 kvm

Tomtarealuppgifter enligt

Lantmäteriet

Tomtbeskrivning

Naturtomt om 2010 kvm med ett högt, fritt läge och utsikt mot Näknen.

På fastigheten finns idag ett fritidshus om ca 30 kvm (uppskattad yta) bestående av ett rum med trägolv, en kokvrå med plastmatta och ett litet uterum, el finns indraget. Det finns även en gäststuga med el samt en förrådsbyggnad samt utedass.

I försäljningen så ingår allt lösöre.

Gatuadress

Hjortronstigen 5

Ort

Åby

Kommun

Norrköping

Taxeringsår

2021

Taxeringsvärde mark

320 000 SEK

Totalt taxeringsvärde

320 000 SEK

Taxeringsvärdet är

Fastställt

Fastighetsbeteckning

NORRKÖPING KVILLINGE-SKRIKETORP 1:28

Objektskategori

Tomt

Byggrätt, anslutningar mm

Info från Norrköpings kommun: Det finns ingen byggrätt för området utan kommunen för en bedömning av lämplighet från fall till fall. Godkänt avlopp krävs dock för byggnation.

Avlopp

Kommunalt avlopp (vid tomtgräns, ej indraget)

Vatten

Kommunalt vatten (vid tomtgräns, ej indraget)

Driftskostnad

Vatten och avlopp

2 483 SEK/år

El

2 484 SEK/år

Summa driftkostnad

5 174 SEK/år

Fastighetsskatt/-avgift

2 400 SEK/år

Övriga rättigheter och belastningar

Gemensamhetsanläggning

Norrköping Kvillinge-Skriketorp Ga:3 - VÄGAR OCH GRÖNOMRÅDEN

Rättigheter last

Avtalsservitut: Uppdämning mm - Se beskrivning

Planer och bestämmelser

Graversfors,skriketorp 3:1 M Fl, Byggnadsplan (Beslutsdatum: 19690613)

Avtalsrättigheter

Avtalsservitut UPPDÄMNING MM

Dokument (pdf)

Fastighetskarta-2022-01-12

Länkar

Prospekt
Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Administrativ ersättning vid el-abonnemang från Rebel, Ren Enkel Billig El

För köpare som tecknar el-avtal med Rebel, Ren Enkel Billig El, utgår en administrativ ersättning till det mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy

Karta