Länk kopierad!

Visningar

Säljaren önskar att du kontaktar mäklaren för visning.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
825 000 SEK / Fast pris
Adress
Attersta 1A, Hedensberg, Västerås
Typ
Tomt
Tomt
2 764 kvm (friköpt)

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Stor tomt om 2 764 kvm i lantigt läge

För den som söker ett vackert och attraktivt läge är trivsamma och fridfulla Hedensberg ett perfekt område. Här erbjuds ni möjligheten att förverkliga era byggdrömmar ca 15 min från Västerås centrum. I tomtens omgivning finns fina skogar och öppna landskap och är perfekt för er som söker en tomt på landet men ändå nära city.

Välj valfri husmodell i Anebyhus Gruppens sortiment, för mer info se www.anebyhusgruppen.se

Ring för visning!

Allmän information

Pris

825 000 SEK (Fast pris)

Tillträde

Enligt överenskommelse

Tomtareal/mark

2 764 kvm

Tomtarealuppgifter enligt

Lantmäteriet

Gatuadress

Attersta 1A

Ort

Västerås

Kommun

Västerås

Typkod

Småhusenhet, tomtmark

Fastighetsbeteckning

VÄSTERÅS HEDENSBERG 7:70

Objektskategori

Tomt

Byggrätt, anslutningar mm

Köparen ombesörjer eget enskilt avlopp.
Köparen ombesörjer att borra egen brunn för sin egen vattenförsörjning.
Pris för anslutning till fiber via Fibra: 32.500 kr. En nätavgift om 40 kr/månad tillkommer.
Alla övriga anslutningar inom fastigheten bekostas av köparen.
Det finns ingen detaljplan för denna tomt. Det innebär att bygglovshandläggarna kommer bedöma lämpligheten i vad som ska byggas där. I praktiken brukar det vara lite friare än när detaljplan finns.

Övriga rättigheter och belastningar

Rättigheter förmån

Officialservitut: Rätt att använda den befintliga vägen för in- och utfart till allmän väg samt rätt att längs med styckningslottens gräns anlägga in- och utfart mellan fastighetsgräns och befintlig väg. - Väg

Rättigheter last

Ledningsrätt: Huvudkanalisation för elektrisk kommunikationsledning, kabelbrunnar, kabelskåp m m - Elektronisk kommunikation

Dokument (pdf)

Fastighetskarta-2021-12-15
Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Administrativ ersättning vid el-abonnemang från Rebel, Ren Enkel Billig El

För köpare som tecknar el-avtal med Rebel, Ren Enkel Billig El, utgår en administrativ ersättning till det mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Administrativ ersättning vid bolån från Söderberg & Partners Bolån

För kunder som väljer bolån från Söderberg & Partners Bolån utgår en ersättning till mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy

Karta