Detta objekt är sålt

Men vi har många andra objekt i området som kan vara av intresse. Klicka här.

Sålt

Detta objekt är sålt. Kontakta mäklaren för mer information eller kostnadsfri rådgivning och värdering av din bostad.
Pris
Kontakta mäklaren för mer information
Adress
Aspnäs byväg 7, Kapellskär, Norrtälje
Typ
Tomt
Tomt
2 510 kvm (friköpt)

Varmt välkomna till en attraktiv tomt i Kapellskär.

Välkommen till en vacker och lätt kuperad, obebyggd fastighet som ligger lätt tillgängligt från vägen. Här finns en härlig skärgårdskänsla och bara någon km från fastigheten finns bad och bryggor och en mycket vacker strand.
Gräddö erbjuder restauranger, kafé, bad och marina. Här finns även en välsorterad mataffär.
Någon kilometer från fastigheten finns Kapellskärs camping med minilivs, aktiviteter såsom boule, minigolf, kanot-, kajakuthyrning, fotboll, volleyboll m.m.
Med bra kommunikationer till Norrtälje och Stockholm, bussförbindelse till Norrtälje och från Norrtälje pendelbussar till bl.a. Stockholm och Uppsala. Detta borgar för ett bekvämt pendlingsavstånd till både Norrtälje och Stockholm.

Tomten
Den stora tomten på 2 510 kvm är södervänd och lätt kuperad. Marken utgörs av natur och ängsmark.
Tomten ligger inom planlagt område och får användas för bostadsändamål och kan även få användas för handelsändamål om det bedöms som lämpligt efter prövning, För mer detaljerade information hänvisas till detaljplanen se bifogade dokument.
El, vatten och avlopp bekostas och ansöks samt installeras av köparen.
Observera att tomten får endast bebyggas om fastigheterna Norrtälje Aspnäs 2:16 (tomten) och Norrtälje Aspnäs 2:7 (grannfastigheten Aspnäs byväg 5, även denna fastighet är till salu se separat annons) slås samman till en fastighet. Detta enligt uppgifter från Norrtälje kommunen.
Vid mer detaljerade frågor kring bygglov var vänligen kontakta kommunens byggnadsavdelning.

Närområdet
I närheten av fastigheten finns natursköna Riddersholms naturreservat. Från Kapellskär går färjor till bland annat Åland. Vid Räfsnäsbrygga finns glasskiosk och passbåtar som tar dig ut till populära öar med skärgårdskrogar som Fejan, Tjockö, Lidö och Arholma. Vill du ta en tur på egenhand med båt så kommer du snabbt ut i Roslagens unika skärgård. Roslagens vackra skärgård erbjuder många fina badöar, vackra stränder och en fantastisk natur samt en del unika ö-krogar och ö-affärer.
I vackra roslagspärlan Norrtälje finns det bl,a. fina promenadstråk, shopping, restauranger, sjukhus, skolor, systembolag, livsmedelsaffärer och ett stort serviceutbud samt affärsutbud.

Grannfastigheten fastigheten Aspnäs Byväg 5 är bebyggd (bedrivs idag som en kommersiell hyresfastighet). Denna fastighet är också till salu se separat annons. Båda kan säljas tillsammans eller separat var för sig.
Grannfastigheten är en charmig och härlig fastighet med mycket goda utvecklingsmöjligheter. I samråd med kommunen kan man troligen utöka byggnaderna och bygga fler då fastigheten har en stor tillåten byggnadsarea om 1 000 kvm enligt detaljplan och en tomtarea på 15 890 kvm. I dagsläget är fastigheten bebyggd med flera byggnader bland annat två större bostadsbyggnader. Den ena byggnaden innehåller ett antal mindre uthyrningsenheter.

Upplev skärgården och naturlivet året runt och bo nära naturen i underbara Kapellskär.
Vid Ålands hav kan ni njuta av rofylldheten och lugnet. Ta chansen och förvärva en attraktiv fastighet intill den vackra skärgården i Roslagensfamn.

Varmt välkomna att kontakta ansvarig fastighetsmäklare Johan Elvenmark för mer information och visning.

Kontakta mig för en kostnadsfri värdering

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy