Länk kopierad!

Visningar

Säljaren önskar att du kontaktar mäklaren för visning.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
220 000 SEK / Högstbjudande
Adress
Sjötorp, Rudskoga, Rudskoga
Typ
Tomt
Tomt
2 272 kvm (friköpt)

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

NATURTOMT I SJÖNÄRA LÄGE!

Nu finns det möjlighet att köpa tomt i Sjötorp, Rudskoga. Naturtomt i sjönära läge där du kan bygga ditt drömhus med valfri husleverantör. Barnomsorg i Skottlanda samt skola F-6 i Grunnebacka.
Du kan välja fritt mellan husleverantörer då tomten ligger utanför detaljplanerat område. Ditt framtida hus bygger du i bra solläge och bara några minuters promenad till Sjön Skagern med möjligheter till både bad och fiske.

Bussförbindelser finns i närområdet.

Tomten är utanför detaljplanerat område vilket innebär att det inte finns några restriktioner kring byggnation men att varje bygglov behandlas individuellt. Frågor kring bygglov hänvisas ni direkt till Kristinehamns kommun och bygglovsenheten 0550-880 60.

Allmän information

Pris

220 000 SEK (Högstbjudande)

Tomtareal/mark

2 272 kvm

Tomtarealuppgifter enligt

Lantmäteriet

Tomtbeskrivning

Naturtomt i ogenerat läge med utsikt över sjön Skagern. Området saknar detaljplan och därmed finns inga fastställda riktlinjer på byggnation utan bygglovsansökan hanteras individuellt av byggnadsnämnden i Kristinehamn, tel 0550 880 60. Det har tidigare funnits ett förhandsbesked för uppförande av en 1½-plans villa om c:a 180m2 på den övre delen av tomten. Fiber finns framdragen i området.

Gatuadress

Sjötorp

Ort

Rudskoga

Kommun

Kristinehamn

Taxeringsår

2021

Taxeringsvärde mark

151 000 SEK

Totalt taxeringsvärde

151 000 SEK

Taxeringsvärdet är

Fastställt

Typkod

Småhusenhet, tomtmark

Fastighetsbeteckning

KRISTINEHAMN TOKEBOL 1:19

Objektskategori

Tomt

Driftskostnad

Fastighetsskatt/-avgift

1 510 SEK/år

Övriga rättigheter och belastningar

Rättigheter förmån

Officialservitut: Väg

Beskrivning

Områdesbeskrivning

Sjötorp/Rudskoga är en levande och modern småbrukarbygd som följt med sin tid och där kreativa entreprenörer skapat många företag.
Barnomsorgen i Skottlanda och F 6 skolan med integrerad fritidsomsorg i Grunnebacka når man inom 5 minuter. Här finns också ett aktivt föreningsliv, gymnastikhall, elljusspår och alla möjligheter som sjö och natur erbjuder.
Lägg därtill ungefär en halvtimmes restid till tätorter som Kristinehamn, Mariestad och Degerfors/ Karlskoga, så får man bilden av ett väl fungerande vardagsliv. Karlstad, Skövde och Örebro ligger på ungefär en timmes avstånd.

- Välkomna att leva era drömmar

Dokument (pdf)

Fastighetskarta-2021-11-12 Fastighetskarta-2021-11-12
Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Administrativ ersättning vid el-abonnemang från Rebel, Ren Enkel Billig El

För köpare som tecknar el-avtal med Rebel, Ren Enkel Billig El, utgår en administrativ ersättning till det mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Administrativ ersättning vid bolån från Söderberg & Partners Bolån

För kunder som väljer bolån från Söderberg & Partners Bolån utgår en ersättning till mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy

Karta