Länk kopierad!

Visningar

Säljaren önskar att du kontaktar mäklaren för visning.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
650 000 SEK / Pris
Adress
Svanäsvägen 2B, Ärla, Eskilstuna
Typ
Tomt
Tomt
1 172 kvm (friköpt)

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Bygg nytt i populära Ärla

Centralt i Ärla ligger denna tomt om 1 172 kvm med närhet till allt som Ärla har att erbjuda. Bara ett stenkast till riktigt fina promenad- och motionsspår i skogen. Promenadavstånd till förskola, grundskola årskurs 1-6, pizzeria, matbutik och kiosk. I Ärla finns idrottsarenan Åsborgen och Ärlabadet. Till jättesatsningen Eskilstuna logistikpark, där flertalet stora företag har etablerat sig, ligger endast 1 mil bort.

Byggrätt: En femtedel av tomten får bebyggas, se detaljplan under fliken dokument. Vid nybyggnation är fastigheten fri från fastighetsavgift i 15 år vilket ger en lägre boendekostnad.
Anslutningsavgifter för kommunalt VA, el, ev fjärrvärme och fiber tillkommer.

Allmän information

Pris

650 000 SEK (Pris)

Tomtareal/mark

1 172 kvm

Tomtbeskrivning

På tomten finns jordkällare och förråd.

Gatuadress

Svanäsvägen 2B

Ort

Eskilstuna

Kommun

Eskilstuna

Taxeringsvärdet är

Ej fastställt

Typkod

Småhusenhet, tomtmark

Fastighetsbeteckning

Uddetorp 1:5

Objektskategori

Tomt

Driftskostnad

Vägsamfällighet

1 500 SEK/år

Summa driftkostnad

1 500 SEK/år

Övriga rättigheter och belastningar

Övriga rättigheter och belastningar

Servitut: Last infartsväg.

Dokument (pdf)

Detaljplan Ärla
Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Administrativ ersättning vid el-abonnemang från Rebel, Ren Enkel Billig El

För köpare som tecknar el-avtal med Rebel, Ren Enkel Billig El, utgår en administrativ ersättning till det mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy

Karta