Länk kopierad!

Visningar

Säljaren önskar att du kontaktar mäklaren för visning.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
495 000 SEK / Högstbjudande
Adress
Svänasjö Lindhult 1, Örby-Skene, Örby
Typ
Tomt
Tomt
1 774 kvm (friköpt)

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Naturskön tomt

Nu finns möjlighet att förvärva den här natursköna tomten i Marks kommun ca. 1 mil från Kinna centrum. En stor tomt om ca 1800kvm som ger möjligheten att bygga ert drömhem nära till både skogen och vatten, tomten ligger i närhet till den långgrunda Svänasjön som är en perfekt badsjö på somrarna. Örbyskolan med årskurs F-6 ligger endast tio minuter bilväg bort och är en skola som har nära till skogs- och friluftsområden, badsjöar och idrottsplatser, en perfekt plats för barnen att växa upp på. I Kinna får man en genuin småstadskänsla och Kinna centrum erbjuder butiker, caféer, matbutiker och allt det nödvändiga man behöver.

Förhandsbesked finns. Fiber och El finns framdraget i gatan.

Tomten är inte bunden till någon husleverantör

Vid intresse vänligen gör en intresseanmälan direkt via hemsidan eller kontakta ansvarig mäklare för mer information.

Allmän information

Pris

495 000 SEK (Högstbjudande)

Tomtareal/mark

1 774 kvm

Tomtarealuppgifter enligt

Lantmäteriet

Gatuadress

Svänasjö Lindhult 1

Ort

Örby

Kommun

Mark

Taxeringsår

2018

Taxeringsvärde mark

88 000 SEK

Totalt taxeringsvärde

88 000 SEK

Taxeringsvärdet är

Fastställt

Typkod

Småhusenhet, tomtmark

Fastighetsbeteckning

MARK ÖRBY-LINDHULT 1:11

Objektskategori

Tomt

Driftskostnad

Fastighetsskatt/-avgift

660 SEK/år

Övriga rättigheter och belastningar

Rättigheter förmån

Officialservitut: Vattentäkt

Dokument (pdf)

Fastighetskarta-2021-10-20 Fastighetskarta-2021-10-06
Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Administrativ ersättning vid el-abonnemang från Rebel, Ren Enkel Billig El

För köpare som tecknar el-avtal med Rebel, Ren Enkel Billig El, utgår en administrativ ersättning till det mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy

Karta