Länk kopierad!
Bilder
Budgivning pågår

Visningar

Säljaren önskar att du kontaktar mäklaren för visning.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
1 000 000 SEK / Utgångspris
Adress
Liverpoolsgatan 35, Liverpool, Motala
Typ
Tomt
Tomt
525 kvm (friköpt)

Liverpoolsgatan 35

Drömmer Ni om att bygga nytt?

Nu har Ni möjlighet att förvärva en mycket attraktiv hörntomt på Liverpoolsgatan 35 i Motala, ett tillfälle som sällan ges! Tomten med fastighetsbeteckningen Motala Lokföraren 5 är belägen högt och ljust med en fantastisk utsikt över idylliska Göta Kanal.

Tomtens storlek är 525 kvm och här finns idag en äldre byggnad i enklare skick som de senaste åren har använts som garage/förråd. Byggrätten uppgår till 105 kvm vilket kan bestå av en huvudbyggnad och ett uthus. Huvudbyggnad får ha två våningar med en byggnadshöjd om 7 meter. Ny bebyggelse kan behöva anpassas till området eftersom det ligger inom riksintresse för Göta kanal. Tomten är inte knuten till en specifik husleverantör. Köparen står för anslutning av el, VA, rivningslov etc. Se bifogad tomtkarta och information om anslutningspunkter mm. Fastigheten är taxerad till typkod 213 eftersom det finns en byggnad uppförd på tomten. Eftersom nuvarande byggnad är äldre och i enklare skick kommer fastigheten att säljas med friskrivningsklausul avseende eventuella fel i byggnad.

I natursköna och kulturhistoriska Liverpool/Verkstadsområdet finns trevliga motionsstråk intill kanalen från Motala centrum till Borenshults slussar, lekplats, industrimuseum, café med mera. Här kan Ni bo bekvämt med gångavstånd till barnomsorg, mataffär och kommunikationer. Bra pendlingsmöjligheter till Linköping.

Välkomna att boka in er på visning!

Allmän information

Pris

1 000 000 SEK (Utgångspris)

Tillträde

Enligt överenskommelse

Tomtareal/mark

525 kvm

Tomtarealuppgifter enligt

Lantmäteriet

Gatuadress

Liverpoolsgatan 35

Ort

Motala

Kommun

Motala

Taxeringsår

2018

Taxeringsvärde mark

283 000 SEK

Totalt taxeringsvärde

283 000 SEK

Taxeringsvärdet är

Fastställt

Fastighetsbeteckning

MOTALA LOKFÖRAREN 5

Objektskategori

Tomt

Driftskostnad

Fastighetsskatt/-avgift

2 123 SEK/år

Övriga rättigheter och belastningar

Planer och bestämmelser

Starängen, Stadsplan (Beslutsdatum: 19790412)

Dokument (pdf)

Karta prickmark från kommunen Lokföraren 5 resp 6 Lokföraren 5 tomtkarta Lokföraren 5 och 6 möjliga förbindelsepunkter VA PRELIMINÄR kostnad för anslutning VA Lokföraren 5
Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Administrativ ersättning vid el-abonnemang från Rebel, Ren Enkel Billig El

För köpare som tecknar el-avtal med Rebel, Ren Enkel Billig El, utgår en administrativ ersättning till det mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Administrativ ersättning vid bolån från Söderberg & Partners Bolån

För kunder som väljer bolån från Söderberg & Partners Bolån utgår en ersättning till mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy

Karta