Länk kopierad!
Bilder
Budgivning pågår
Aktuellt bud: 5 450 000 SEK
Se budhistorik

Visningar

Säljaren önskar att du kontaktar mäklaren för visning.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
4 500 000 SEK / Utgångspris
Adress
Granlidsvägen 6, Djupvik, Strängnäs
Typ
Tomt
Tomt
5 257 kvm (friköpt)

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Sjötomt i sydvästläge!

Sjötomt i attraktivt sydvästläge med fantastisk vy mot Strängnäs och Domkyrkan. Fastigheten är belägen utanför detaljplanerat område och är bebyggd med bostad á 110 kvm boarea. Bostaden har mycket omfattande/total renoveringsbehov. Kommunalt VA. Delvis kuperad naturtomt med stor utvecklingspotential. Mark 5 257 kvm. Vattenareal ej uppmätt (se tomtkarta). Möjlighet att skapa en boendemiljö med mycket charm & karaktär. Strängnäs centrum och resecentrum nås inom ca 15 min bilresa. Stockholm nås inom ca 45 min tågresa. I Djupvik finns flertalet permanentboende och fritidsnöjen.

Allmän information

Pris

4 500 000 SEK (Utgångspris)

Tillträde

Enligt överenskommelse

Tomtareal/mark

5 257 kvm

Tomtarealuppgifter enligt

Lantmäteriet

Gatuadress

Granlidsvägen 6

Ort

Strängnäs

Kommun

Strängnäs

Taxeringsår

2018

Värdeår

1960

Taxeringsvärde mark

2 350 000 SEK

Totalt taxeringsvärde

2 957 000 SEK

Taxeringsvärdet är

Fastställt

Fastighetsbeteckning

STRÄNGNÄS STRÄNGNÄS-LUNDBY 2:4

Objektskategori

Tomt

Driftskostnad

Fastighetsskatt/-avgift

8 524 SEK/år

Övriga rättigheter och belastningar

Gemensamhetsanläggning

Strängnäs Strängnäs-Lundby Ga:4

Dokument (pdf)

Tomtkarta 1 Tomtkarta 2 Tomtkarta 3
Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Administrativ ersättning vid el-abonnemang från Rebel, Ren Enkel Billig El

För köpare som tecknar el-avtal med Rebel, Ren Enkel Billig El, utgår en administrativ ersättning till det mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy

Karta