Länk kopierad!

Visningar

Säljaren önskar att du kontaktar mäklaren för visning.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
130 000 SEK / Högstbjudande
Adress
Vallsänge, Norrlandsporten, Gävle
Typ
Tomt
Tomt
1 532 kvm (friköpt)

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Tomt med sjönära läge vid Bergviken

Stor tomt med sjönära läge vid sjön Bergviken vid Norrlandsporten. El, vatten och väg draget till tomtgräns. Inga anslutningsavgifter tillkommer för VA. Här finns möjlighet att skapa ett härligt boende i vackra Hälsingland och Norrlandsportens fritidshus/permanentbostadsområde. I området finns en brygga med möjlighet till plats för båt. Gångsavstånd till trevlig badplats.

Kontakta mäklaren för mer information.

Välkommen hem!

Allmän information

Pris

130 000 SEK (Högstbjudande)

Tomtareal/mark

1 532 kvm

Tomtarealuppgifter enligt

Lantmäteriet

Tomtbeskrivning

Rymlig tomt med uppvuxna buskar och träd. Viss utsikt mot sjön.

Gatuadress

Vallsänge

Ort

Gävle

Kommun

Bollnäs

Taxeringsår

2018

Taxeringsvärde mark

52 000 SEK

Totalt taxeringsvärde

52 000 SEK

Taxeringsvärdet är

Fastställt

Typkod

Småhusenhet, tomtmark

Fastighetsbeteckning

BOLLNÄS VALLSÄNGE 2:65

Objektskategori

Tomt

Driftskostnad

Fastighetsskatt/-avgift

520 SEK/år

Övriga rättigheter och belastningar

Gemensamhetsanläggning

Bollnäs Vallsänge Ga:3

Gemensamhetsanläggning

Bollnäs Vallsänge Ga:4

Gemensamhetsanläggning

Bollnäs Vallsänge Ga:5

Planer och bestämmelser

Vallsänge 2:33,norrlandsportens Fritidsområde,norra Delen., Detaljplan (Beslutsdatum: 20050502, Registreringsdatum: 20070109)

Planer och bestämmelser

Vallsänge 2:33,norrlandsportens Fritidsområde Norra Delen, Ändring av dp (Beslutsdatum: 20090519, Registreringsdatum: 20090706)

Rättigheter förmån

Officialservitut: Rätt att ha båtplats och brygga väster om befintlig kaj (vid x på kartan) - Båtplats

Rättigheter förmån

Officialservitut: Rätt att använda befintlig badplats vid y på kartan - Badplats

Rättigheter förmån

Officialservitut: Rätt att för åtkomst av badplatsen använda samfälld vägen z - Väg

Dokument (pdf)

Fastighetskarta-2021-08-18
Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Administrativ ersättning vid el-abonnemang från Rebel, Ren Enkel Billig El

För köpare som tecknar el-avtal med Rebel, Ren Enkel Billig El, utgår en administrativ ersättning till det mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy

Karta