Länk kopierad!
Bilder Redo

Visningar

Detta är en redo bostad. Kontakta mäklaren för mer information.
Läs mer om våra Redo-bostäder här.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
Kontakta Mäklaren
Adress
Hösserud 324, Alster, Karlstad
Typ
Tomt
Tomt
3 029 kvm (friköpt)

Idyllisk lantlig tomt - Skapa ditt drömhem på ett eftertraktat läge!

Underbar möjlighet att förvärva en lantligt belägen tomt om ca 3 029 kvm, perfekt för dig som drömmer om att bygga ditt eget hem i harmoni med naturen! Denna tomt är belägen i ett mycket populärt och eftertraktat område ca 15 min från Karlstads stadskärna, där lugnet och avskildheten får dig att glömma bort storstadens stress.

Tomten erbjuder en generös yta med många möjligheter att anlägga trädgård, odla grönsaker eller kanske ha några djur. Området kring tomten präglas av vackra landskap och storslagen natur, perfekt för dig som uppskattar friluftsliv, vandring och cykling. Här kan du njuta av fridfulla promenader och friska luften som omgärdar denna unika plats.

Föreställ dig att vakna upp till fågelkvitter och njuta av solnedgången över de böljande fälten från din egen trädgård. Nu har du chansen att förverkliga dina drömmar och skapa ditt eget paradis på denna lantliga tomt.

Trots det lantliga läget är det inte långt till närmaste samhälle med bra service som skolor, matbutiker, vårdcentral och kollektivtrafik. En perfekt kombination för dig som vill ha närhet till allt du behöver samtidigt som du har din egen oas i naturen.

Fastigheten Hösserud 3:6 är idag obebyggd. Det krävs bygglov för att bygga till exempel på ett bostadshus på fastigheten. 2007 lämnade stadsbyggnadsnämnden positivt förhandsbesked för nybyggnad av enbostadshus. Säljaren låter meddela att förhandsbeskedet kommer att förnyas inom kort.

Välkommen med din intresseanmälan.

Allmän information

Pris

Högstbjudande

Tomtareal/mark

3 029 kvm

Tomtarealuppgifter enligt

Lantmäteriet

Gatuadress

Hösserud 324

Ort

Karlstad

Kommun

Karlstad

Taxeringsår

2021

Taxeringsvärde mark

297 000 SEK

Totalt taxeringsvärde

297 000 SEK

Taxeringsvärdet är

Fastställt

Typkod

Småhusenhet, tomtmark

Fastighetsbeteckning

KARLSTAD HÖSSERUD 3:6

Objektskategori

Tomt

Driftskostnad

Fastighetsskatt/-avgift

2 970 SEK/år

Övriga rättigheter och belastningar

Rättigheter förmån

Officialservitut: RÄTT ATT ANVÄNDA OMRÅDE LITT B FÖR IN-OCH UTFART - VÄG

Rättigheter last

Officialservitut: RÄTT ATT ANVÄNDA OMRÅDE LITT A FÖR IN-OCH UTFART - VÄG

Rättigheter last

Avtalsservitut: KRAFTLEDNING - SE BESKRIVNING

Avtalsrättigheter

Avtalsservitut KRAFTLEDNING

Dokument (pdf)

Fastighetskarta-2023-05-12
Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Administrativ ersättning vid el-abonnemang från Rebel, Ren Enkel Billig El

För köpare som tecknar el-avtal med Rebel, Ren Enkel Billig El, utgår en administrativ ersättning till det mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Administrativ ersättning vid bolån från Söderberg & Partners Bolån

För kunder som väljer bolån från Söderberg & Partners Bolån utgår en ersättning till mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy