Länk kopierad!

Visningar

Säljaren önskar att du kontaktar mäklaren för visning.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
600 000 SEK / Högstbjudande
Adress
Segloravägen 61, Viared, Borås
Typ
Tomt
Tomt
828 kvm (friköpt)

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Tomt till salu!

Tillfälle att förvärva en tomt i naturnära område med närliggande sjö och badmöjligheter. Nuvarande ägare har redan påbörjat arbetet genom att ta ned skog på tomten.

Det finns redan ett godkänt besked för bygglov för enplanshus samt komplementbyggnad på tomten, mer info om detta finns hos ansvarig mäklare. Vatten och avlopp får kopplas på av köpare.

Cirka 3 minuters bilfärd till Viareds industriområde, cirka 8 minuter till centrala Borås, 25 minuter till Landvetter och 40 minuter till Göteborg.

Välkommen att höra av er till ansvarig mäklare för frågor eller vid intresse!

Allmän information

Pris

600 000 SEK (Högstbjudande)

Tomtareal/mark

828 kvm

Tomtarealuppgifter enligt

Lantmäteriet

Gatuadress

Segloravägen 61

Ort

Borås

Kommun

Borås

Taxeringsår

2022

Taxeringsvärde mark

153 000 SEK

Totalt taxeringsvärde

153 000 SEK

Taxeringsvärdet är

Fastställt

Typkod

Småhusenhet, tomtmark

Fastighetsbeteckning

BORÅS SEGLORA-NÄS 2:54

Objektskategori

Tomt

Driftskostnad

Fastighetsskatt/-avgift

1 530 SEK/år

Övriga rättigheter och belastningar

Rättigheter förmån

Officialservitut: Rätt att anlägga, underhålla och använda vägen c för utfart - Väg

Rättigheter last

Avtalsservitut: KRAFTLEDNING - SE BESKRIVNING

Rättigheter last

Officialservitut: Rätt att anlägga, underhålla och använda vägen b för utfart - Väg

Rättigheter last

Ledningsrätt: TELE

Rättigheter förmån

Officialservitut: Rätt att anlägga, underhålla och använda vägen e för utfart - Väg

Avtalsrättigheter

Avtalsservitut KRAFTLEDNING

Dokument (pdf)

Fastighetskarta-2023-05-12
Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Administrativ ersättning vid el-abonnemang från Rebel, Ren Enkel Billig El

För köpare som tecknar el-avtal med Rebel, Ren Enkel Billig El, utgår en administrativ ersättning till det mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Administrativ ersättning vid bolån från Söderberg & Partners Bolån

För kunder som väljer bolån från Söderberg & Partners Bolån utgår en ersättning till mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy

Karta