Länk kopierad!

Visningar

Säljaren önskar att du kontaktar mäklaren för visning.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
725 000 SEK / Högstbjudande
Adress
Kvarnängsvägen 33, Lästringe, Tystberga
Typ
Tomt
Tomt
2 238 kvm (friköpt)

Tomt med bra solläge samt närhet till sjö och vacker natur

Välkomna till Kvarnängsvägen 33! Nu finns chansen att förvärva en tomt med bra solläge, odlingsmöjligheter och närhet till fantastisk natur och flertalet badplatser. Detta är en plats för dig som vill odla eller skapa ett fritidsboende i lugn och stillsam miljö på den Sörmländska landsbygden. Tomtstorleken om 2 238 kvadratmeter ger stora möjligheter till att skapa en plats för fina sommarkvällar tillsammans med vänner och familj. Här finner ni även friggebod med indraget sommarvatten, el och kökspentry. Vägg i vägg med friggeboden finns för toalett och medföljande mulltoa (ej installerad). På tomten huserar även en lekstuga och en mindre vinodling för den som önskar ta sina första steg som vinodlare. Trots det lantliga läget går det snabbt att transportera sig både norrut och söderut, ca en timmes bilfärd till Stockholm och halvtimme till Nyköping. För den som önskar än mer tomtyta kan grannfastigheten Kvarnängsvägen 31 med fördel köpas till då säljaren även avyttrar denna fastighet

Läs gärna mer om Kvegerös samfällighetsförening under fliken dokument.

Varmt välkommen på visning!

Allmän information

Pris

725 000 SEK (Högstbjudande)

Information om försäljningen

Till köpet följer lösöre

Tomtareal/mark

2 238 kvm

Tomtarealuppgifter enligt

Lantmäteriet

Gatuadress

Kvarnängsvägen 33

Ort

Tystberga

Kommun

Nyköping

Taxeringsår

2021

Taxeringsvärde mark

330 000 SEK

Totalt taxeringsvärde

330 000 SEK

Taxeringsvärdet är

Fastställt

Typkod

Småhusenhet, tomtmark

Fastighetsbeteckning

NYKÖPING MÖRTSJÖTORP 2:30

Objektskategori

Tomt

Driftskostnad

Samfällighet

2 040 SEK/år

Summa driftkostnad

2 040 SEK/år

Fastighetsskatt/-avgift

3 300 SEK/år

Övriga rättigheter och belastningar

Planer och bestämmelser

Kvegerö, Byggnadsplan (Beslutsdatum: 1981-12-17, Senast ändrad: 2009-05-19)

Planer och bestämmelser

Kvegerö och marö,torsåker, Ändring av detaljplan (Beslutsdatum: 2008-12-29, Registreringsdatum: 2009-05-19)

Gemensamhetsanläggning

NYKÖPING KVEGERÖ GA:2

Gemensamhetsanläggning

NYKÖPING KVEGERÖ GA:3

Gemensamhetsanläggning

NYKÖPING KVEGERÖ GA:4

Dokument (pdf)

Kvegerös Samfällighet Fastighetskarta-2023-05-24
Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Administrativ ersättning vid el-abonnemang från Rebel, Ren Enkel Billig El

För köpare som tecknar el-avtal med Rebel, Ren Enkel Billig El, utgår en administrativ ersättning till det mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Administrativ ersättning vid bolån från Söderberg & Partners Bolån

För kunder som väljer bolån från Söderberg & Partners Bolån utgår en ersättning till mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy

Karta