Länk kopierad!

Visningar

Säljaren önskar att du kontaktar mäklaren för visning.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
Kontakta Mäklaren
Adress
Trångbovägen 56, Funbo, Uppsala
Typ
Tomt
Tomt
0 kvm (friköpt)

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Drömtomt med privat och lantligt läge, vacker utsikt och city 'runt knuten'.

Välkommen till Gunstatorp och Trångbovägen.

Här styckas fyra tomter av på en höjd med makalös utsikt över öppna fält. Vid slutet av vägen finner du ditt framtida drömläge. Förhandsbesked finns för att bygga såväl enplanshus som tvåplanshus med tillhörande garage. Platsen har ett mycket privat och fint läge endast någon minut utanför Gunsta samhälle och med bil är du raskt inne i Uppsala. Goda pendlingsmöjligheter. Gunsta är ett spännande samhälle strax utanför Uppsala som växer i ett rasande tempo och där det verkligen sprudlar av liv och rörelse. Här planeras för nya skolor, förskolor, handelsplatser och torg - Kort sagt allt du behöver i vardagen på promenadavstånd.

Detta är verkligen en pärla som måste upplevas på plats.

Allmän information

Pris

Högstbjudande

Tomtarealuppgifter enligt

Lantmäteriet

Gatuadress

Trångbovägen 56

Ort

Uppsala

Kommun

Uppsala

Taxeringsår

2021

Taxeringsvärde mark

1 157 000 SEK

Totalt taxeringsvärde

1 157 000 SEK

Taxeringsvärdet är

Fastställt

Typkod

Småhusenhet, tomtmark

Fastighetsbeteckning

UPPSALA GUNSTA 1:17

Objektskategori

Tomt

Driftskostnad

Fastighetsskatt/-avgift

11 570 SEK/år

Övriga rättigheter och belastningar

Inskrivna övriga rättigheter, belastningar och övriga gravationer

Gunsta, Vattenskyddsområde (Beslutsdatum: 2000-12-29, Senast ändrad: 2019-05-17)

Gemensamhetsanläggning

UPPSALA FUNBO-BODARNA GA:1

Rättigheter förmån

Avtalsservitut: VÄG - SE BESKRIVNING

Länkar

Information om Gunsta
Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Administrativ ersättning vid el-abonnemang från Rebel, Ren Enkel Billig El

För köpare som tecknar el-avtal med Rebel, Ren Enkel Billig El, utgår en administrativ ersättning till det mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Administrativ ersättning vid bolån från Söderberg & Partners Bolån

För kunder som väljer bolån från Söderberg & Partners Bolån utgår en ersättning till mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy

Karta