Länk kopierad!

Visningar

Säljaren önskar att du kontaktar mäklaren för visning.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
1 395 000 SEK
Adress
Slagstavägen 8C, Slagsta, Eskilstuna
Typ
Tomt
Tomt
1 100 kvm (friköpt)

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Stort tomt om 1100 kvm med högt och soligt läge i populära Slagsta.

Drömmer du om att bygga ett suterränghus, eller kanske en enplansvilla med stora fönsterpartier och fantastisk utsikt. Då finns här tomten för dig.
Fastigheten är inte bundna till någon husleverantör, vilket ger dig stor frihet att bygga just ditt drömboende.
Vid nyproduktion är fastigheten även undantagen från fastighetsavgift de första 15 åren.
Kommunalt vatten och avlopp såväl som fiber finns vid tomtgräns.

Området är lugnt och trivsamt med närhet till såväl matvarubutik med post som till förskolor, skola, busshållplats och natur. Golfbanor och padelhall inom 10 min avstånd.
Mycket bra busskommunikationer. Kort cykel- eller biltur till centrum med dess utbud. Snabbtåg till Stockholm på 45 min.

Välkommen att åka förbi tomten och titta på egen hand. Tomten finns bakom den fina putsvillan. Det går bra att gena över grannens tomt. Vid frågor, kontakta mäklaren.

Allmän information

Pris

1 395 000

Tomtareal/mark

1 100 kvm

Tomtarealuppgifter enligt

Lantmäteriet

Gatuadress

Slagstavägen 8C

Ort

Eskilstuna

Kommun

Eskilstuna

Fastighetsbeteckning

ESKILSTUNA ÄNGSKNARREN 13

Objektskategori

Tomt

Övriga rättigheter och belastningar

Planer och bestämmelser

Ärna-slagsta, Stadsplan (Beslutsdatum: 1963-09-04, Senast ändrad: 2022-04-11)

Rättigheter förmån

Officialservitut: Rätt att anlägga, använda och underhålla väg, se förrättningskarta KA1. - Väg

Rättigheter förmån

Officialservitut: Rätt att anlägga, använda och underhålla ledningar för VA i ungefärlig sträckning, se förrättningskarta KA1. - Vatten- och avloppsledningar

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Administrativ ersättning vid el-abonnemang från Rebel, Ren Enkel Billig El

För köpare som tecknar el-avtal med Rebel, Ren Enkel Billig El, utgår en administrativ ersättning till det mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Administrativ ersättning vid bolån från Söderberg & Partners Bolån

För kunder som väljer bolån från Söderberg & Partners Bolån utgår en ersättning till mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy

Karta