Länk kopierad!

Visningar

Säljaren önskar att du kontaktar mäklaren för visning.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
1 800 000 SEK / Högstbjudande
Adress
Panoramavägen 11, Klövsjö, Klövsjö
Typ
Tomt
Tomt
1 028 kvm (friköpt)

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Välkommen hem till ski in/ski out i Klövsjöfjäll!

Fantastiskt fin tomt på högt läge i Klövsjöfjäll. Ski in från lätta slingan, ski out till Rastdalsliften. Tomten har fin utsikt mot Klövsjö by.
Detaljplanen medger upp till fyra bostäder i en huskropp på upp till 200 kvm byggarea. Detaljplanen ligger under dokument i annonsen.

I ett läge där det inte finns tomter till salu i Klövsjöfjäll är detta ett unikt tillfälle! Planera din fjälldröm med enastående utsikt mot Klövsjö by och Klövsjöfjäll. Här kan du bygga ett hus för det stora sällskapet eller familjen, alla kan smidigt komma och gå via anslutningsspår till och från skidåkningen i Klövsjöfjälls fina skidbackar.

Rakt utanför tomten ligger en pistad pulkabacke med belysning. Den används också för att ta sig till och från skidbackarna och tomten.

I Klövsjöfjäll finns förutom alpin skidåkning i världsklass eljusspår för längdskidåkning, flera restauranter och sportshoppar inom gångavstånd från tomten. Den fiskeintresserade kan pimpla på Svartåstjärnen intill hotellet vintertid. Sommartid erbjuds fiske och SUP paddling på tjärnen, närliggande Klövsjö by har mataffär, byggshop, café och restaurant.

Välkommen hem till Klövsjö!

Tomten får bebyggas med hela 200 kvm byggyta i två plan vilket möjliggör upp till 400 kvm BOA totalt. Detaljplan nås via länken:

För detaljfrågor kring byggrätt hänvisas till detaljplan eller miljö och bygg kontoret på Bergs kommun.

Allmän information

Pris

1 800 000 SEK (Högstbjudande)

Tomtareal/mark

1 028 kvm

Tomtarealuppgifter enligt

Lantmäteriet

Gatuadress

Panoramavägen 11

Ort

Klövsjö

Kommun

Berg

Taxeringsår

2021

Taxeringsvärde mark

317 000 SEK

Totalt taxeringsvärde

317 000 SEK

Taxeringsvärdet är

Fastställt

Typkod

Småhusenhet, tomtmark

Fastighetsbeteckning

BERG KLÖVSJÖ 5:405

Objektskategori

Tomt

Byggrätt, anslutningar mm

Tomten får bebyggas med hela 200 kvm byggyta i två plan vilket möjliggör upp till 400 kvm BOA totalt. Detaljplan nås via länken:
https://aktdirekt.berg.se/djvu/Viewer?Akt=2326-P11%2F9&Arkiv=23

Driftskostnad

Fastighetsskatt/-avgift

3 170 SEK/år

Övriga rättigheter och belastningar

Planer och bestämmelser

Del av klövsjö 5:344 och 3:108,klövsjö, Detaljplan (Status: avregistrerad, Beslutsdatum: 2007-03-27, Registreringsdatum: 2011-03-02, Senast ändrad: 2011-09-23)

Planer och bestämmelser

Klövsjö panorama,klövsjö, Detaljplan (Beslutsdatum: 2009-02-05, Registreringsdatum: 2011-09-26)

Gemensamhetsanläggning

BERG KLÖVSJÖ GA:33

Rättigheter förmån

Avtalsservitut: Väg, parkering mm. - se beskrivning

Beskrivning

Vägbeskrivning

Passera Klövsjöfjäll hotell och åk vidare på Katrinavägen. När du åkt förbi Klövsjö Panorama de två stora timmerhusen i tre våningar tar du nästa vänster. Tomten ligger intill pulkabacken/anslutningsspåret ovanför det första huset i området.

Områdesbeskrivning

Varmt välkommen till natursköna, genuina Klövsjö! En fjälldestination vid foten av kalfjället.

I Klövsjös skidbackar erbjuds utmanande åkning med flera svarta backar, en röd och ett antal blå och gröna, här hölls världscupen i slalom på 80-talet!I Den bekväma 6-stolsliften Klövsjöexpress tar dig på ca 5 minuter till toppen på Klövsjö. Här finns åkning i alla smaker, alla backar har enastående utsikt över Klövsjö by och sjö. . Ett stort snökanonsystem säkerställer tidig öppning av säsongen i Klövsjöfjäll.

Från Klövsjötoppen tar du dig också lätt vidare till Storhogna för ytterligare variation i din skidåkning. De alpina skidbackarna i Storhogna åker du skidor på natursnö i fjällsmiljö med storslagen milsvid utsikt över kalfjället och mot Klövsjö by i dalen bredvid. Pisterna är röda, gröna och blå. För lite omväxling tar du smidigt solliften kopplar samman Storhogna med Klövsjö längs med Solsidans tomtområde.

M-huset centralt beläget i Storhogna erbjuder restaurang och café samt även inomhusaktiviteter som bowling, biljard och gym, allt för att göra din fjällvistelse ännu mer njutbar. Behöver du valla eller hyra skidor eller köpa liftkort så så har Skistar sin nyöppnade butik på M-huset.

Nytt för I år är att i direkt anslutning till M-huset kommer de att finnas ny barnbacke samt rullband som är gratis för alla barn.

På Storhognas prisbelönta högfjällshotell finns förutom restaurang och logi även bad och spa.

Klövsjö och Storhogna är så mycket mer än vinter, här har varje säsong sin charm. Sommartid i Klövsjö har ett annat tempo med events som tisdagsmarknad och loppisvecka. Barmarksäsongen erbjuder förstklassiga vandringsleder i Storhogna i olika längder, kalfjället börjar där bebyggelsen tar slut. Hjortron växer de flesta år i mängder på den enorma myren uppe på kalfjället.

Vemdalsfjällens övriga områden:

Om du vill åka skidor på de andra av Vemdalsfjällens skidbackar så går snöpendeln från Klövsjöfjäll som tar dig till Vemdalsskalet och Björnrike.

På Vemdalsskalet och Björnrike finns varierande skidåkning med expressliftar.

Dokument (pdf)

Detaljplan Panoramavägen
Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Administrativ ersättning vid el-abonnemang från Rebel, Ren Enkel Billig El

För köpare som tecknar el-avtal med Rebel, Ren Enkel Billig El, utgår en administrativ ersättning till det mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Administrativ ersättning vid bolån från Söderberg & Partners Bolån

För kunder som väljer bolån från Söderberg & Partners Bolån utgår en ersättning till mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy

Karta