Länk kopierad!
Bilder Redo

Visningar

Detta är en redo bostad. Kontakta mäklaren för mer information.
Läs mer om våra Redo-bostäder här.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
3 995 000 SEK / Högstbjudande
Adress
Reginastigen 27D, Glömsta, Huddinge
Typ
Tomt
Tomt
1 148 kvm (friköpt)

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

TOMT I GLÖMSTA TILL SALU OM 1148KVM

Nu erbjuds man möjligheten att förvärva denna friköpta sluttningstomt om 1148kvm. Här ges man möjligheten att bygga ett hus i högt och fritt läge med fantastisk utsiktsvy!

Tomten är inte kopplad till någon husleverantör men förslag på passande hus från Kustvillan finns. Enligt detaljplanen får på tomten uppföras huvudbyggnad om max 150 kvm byggyta i två plan, samt komplementbyggnad om max 50 kvm. På tomten finns ett befintligt garage till ett uppskattat värde av ca. 300 000kr! För den som önskar ha en attefallare för uthyrning skulle detta kunna ske på tomtens nedre del vid Gamla Stockholmsvägen.

Kostnader som tillkommer är: Anslutning till kommunalt VA, ca. 309 749kr enligt 2023 års taxa, Gatukostnad: 78 706 kr samt ev. kostnader för bygglov, elanslutning och planavgift tillkommer.

Under dokument finns detaljplanen där man kan utläsa byggrättigheterna, husförslag från kustvillan samt fastighetskarta.

Glömsta kännetecknas idag av enfamiljshus. Området är till stor del ett gammalt fritidshusområde som sakta har förtätas genom nya detaljplaner. I kommundelen ingår även området Vistaberg som har utvecklats, och ska fortsätta utvecklas, till en tät trädgårdsstad. Området står inför stora förändringar i samband med infrastrukturen som kommer byggas ut med Spårväg syd (ska gå från Flemingsberg till Älvsjö via Glömsta) och Tvärförbindelse Södertörn. I närområdet finns även Gömmarens naturreservat som erbjuder badmöjligheter på sandstrand och från klippor. På cykelavstånd finns också Flottsbro friluftsområde som har skidbacke, sandstrand, minigolf, kanot och camping. I området finns flertalet förskolor och skolor i området att välja mellan.

Välkomna med en intresseanmälan!

Allmän information

Pris

3 995 000 SEK (Högstbjudande)

Tomtareal/mark

1 148 kvm

Tomtarealuppgifter enligt

Lantmäteriet

Tomtbeskrivning

Sluttningstomt om 1148kvm. På tomten finns ett garage.

Gatuadress

Reginastigen 27D

Ort

Huddinge

Kommun

Huddinge

Taxeringsår

2021

Värdeår

1993

Taxeringsvärde mark

1 925 000 SEK

Totalt taxeringsvärde

2 189 000 SEK

Taxeringsvärdet är

Fastställt

Fastighetsbeteckning

HUDDINGE FÅGELSNARAN 27

Objektskategori

Tomt

Driftskostnad

Fastighetsskatt/-avgift

9 287 SEK/år

Övriga rättigheter och belastningar

Inskrivna övriga rättigheter, belastningar och övriga gravationer

Kristinavägen, Avgränsat område för fördelning av gatukostnad (Beslutsdatum: 2001-11-06, Registreringsdatum: 2013-01-14, Senast ändrad: 2022-10-16)

Planer och bestämmelser

Kristinavägen,område kring, Detaljplan (Beslutsdatum: 2002-11-14, Senast ändrad: 2020-07-16)

Gemensamhetsanläggning

HUDDINGE FÅGELSNARAN GA:5

Dokument (pdf)

Planlösningar Karta Fa?gelsnaran 27 Villa Wikström Detaljplan plankarta0126k-136202 Fastighetskarta

Länkar

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Administrativ ersättning vid el-abonnemang från Rebel, Ren Enkel Billig El

För köpare som tecknar el-avtal med Rebel, Ren Enkel Billig El, utgår en administrativ ersättning till det mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Administrativ ersättning vid bolån från Söderberg & Partners Bolån

För kunder som väljer bolån från Söderberg & Partners Bolån utgår en ersättning till mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy