Länk kopierad!

Visningar

Säljaren önskar att du kontaktar mäklaren för visning.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
995 000 SEK / Högstbjudande
Adress
Nedre vägen 20, Hille, Gävle
Typ
Tomt
Tomt
1 231 kvm (friköpt)

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Nu har du chansen att förverkliga din husdröm i Hille! SISTA TOMTEN!

I en lantlig och idylliskt miljö, bland hästgårdar och hagar har nu du möjlighet att förvärva en tomt av sällsynt slag i Hille. Fastigheternas storlek sträcker sig mellan 966 kvm -1231 kvm och är med tanke på beskaffenhet och läge väl lämpat för såväl fritids- som permanentboende. Förhandsbesked utfärdat 2020-10-22 ger möjlighet att uppföra en enplansvilla med inredd vind och ha en byggnadsarea om ca 200 kvm fördelat på hus och garage (se bifogat förhandsbesked). Kommunalt V/A draget till tomtgräns, obligatorisk anslutningsavgift tillkommer med 141.694 kr.

Inom ett bekvämt avstånd finner du välsorterad ICA-butik, Apotek, Folktandvård, trädgårdshandel, restaurang, skola, idrottsanläggning samt golfbana. Hillesjön som är en populär fisk- och badsjö finns i närheten. Här bedrivs ett intensivt friluftsliv, såväl sommar som vinter. Sommartid är det bad, fiske och båtliv som dominerar, under vintertid är det pimpling, skridsko och skidåkning. Här bor du inte allt för långt ifrån Gävles vackra skärgårdsmiljö. Varför inte ta en cykeltur till Gävles smultronställen såsom Engeltoftabadet eller Bönan Café. Dessa platser är mycket populära utflyktsmål under sommarperioden.

Hille 3:46 - 966 kvm **SÅLD**
Hille 3:47 - 1069 kvm **SÅLD**
Hille 3:39 - 1231 kvm

Kontakta ansvarig mäklare för mer information och visning.

Allmän information

Pris

995 000 SEK (Högstbjudande)

Tomtareal/mark

1 231 kvm

Tomtarealuppgifter enligt

Lantmäteriet

Gatuadress

Nedre vägen 20

Ort

Gävle

Kommun

Gävle

Taxeringsår

2022

Taxeringsvärde mark

573 000 SEK

Totalt taxeringsvärde

573 000 SEK

Taxeringsvärdet är

Fastställt

Typkod

Småhusenhet, tomtmark

Fastighetsbeteckning

GÄVLE HILLE 3:39

Objektskategori

Tomt

Byggrätt, anslutningar mm

Anslutning för V/A finns vid tomtgränd. Obligatorisk anslutningsavgift för V/A om 141.694 kr.

Avlopp

Kommunalt avlopp

Vatten

Kommunalt vatten

Driftskostnad

Fastighetsskatt/-avgift

5 730 SEK/år

Dokument (pdf)

Akt för underrättelse. Deligationsbeslut förhandsbesked. Underrättelse om avslutad förrättning.
Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Administrativ ersättning vid el-abonnemang från Rebel, Ren Enkel Billig El

För köpare som tecknar el-avtal med Rebel, Ren Enkel Billig El, utgår en administrativ ersättning till det mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Administrativ ersättning vid bolån från Söderberg & Partners Bolån

För kunder som väljer bolån från Söderberg & Partners Bolån utgår en ersättning till mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy

Karta