Länk kopierad!

Visningar

Säljaren önskar att du kontaktar mäklaren för visning.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
1 000 000 SEK / Högstbjudande
Adress
BERG KLÖVSJÖ 6:251, Klövsjö,
Typ
Tomt
Tomt
1 486 kvm (friköpt)

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Stor byggklar tomt i södra Storhogna

Längst in på Bortistelstigen, där vägen slutar finner du denna stora fina tomt. Läget är öppet med utsikt över omgivningarna.

Alldeles intill tomten går anslutningsspår för längdskidor, boende i stugområdet har tillstånd att även använda detta spår för att ansluta med skoter till skoterled. En kort bilfärd iväg är Storhognas alpina skidbackar där du enkelt kan ta dig över till Klövsjöfjälls lite mer utmanande skidbackar. Storhogna M med restaurang, gym och aktivitetshus ligger en promenad eller kort bilfärd bort.

Anslutningsavgifter för kommunalt VA och för el är erlagda. Fiber finns på gatan, bara att beställa och dra in på tomten.

Tomten får bebyggas med upp till 140 kvm med en byggnadshöjd på 7 meter. I totalarean får 20 kvm användas till komplementbyggnad som garage eller förråd. Detaljplan ligger under länkar i annonsen.

Allmän information

Pris

1 000 000 SEK (Högstbjudande)

Tomtareal/mark

1 486 kvm

Tomtarealuppgifter enligt

Lantmäteriet

Kommun

Berg

Taxeringsår

2021

Taxeringsvärde mark

430 000 SEK

Totalt taxeringsvärde

430 000 SEK

Taxeringsvärdet är

Fastställt

Typkod

Småhusenhet, tomtmark

Fastighetsbeteckning

BERG KLÖVSJÖ 6:251

Objektskategori

Tomt

Driftskostnad

Fastighetsskatt/-avgift

4 300 SEK/år

Övriga rättigheter och belastningar

Gemensamhetsanläggning

Berg Klövsjö Ga:15

Gemensamhetsanläggning

Berg Klövsjö Ga:38

Planer och bestämmelser

Södra Storhogna, Detaljplan (Beslutsdatum: 20121213, Registreringsdatum: 20130924)

Rättigheter last

Avtalsservitut: Kraftledning - Se beskrivning

Rättigheter last

Ledningsrätt: Vatten och avlopp

Avtalsrättigheter

Avtalsservitut KRAFTLEDNING

Dokument (pdf)

Fastighetskarta-2023-02-20

Länkar

Detaljplan
Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Administrativ ersättning vid el-abonnemang från Rebel, Ren Enkel Billig El

För köpare som tecknar el-avtal med Rebel, Ren Enkel Billig El, utgår en administrativ ersättning till det mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Administrativ ersättning vid bolån från Söderberg & Partners Bolån

För kunder som väljer bolån från Söderberg & Partners Bolån utgår en ersättning till mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy

Karta