Länk kopierad!

Visningar

Säljaren önskar att du kontaktar mäklaren för visning.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
749 000 SEK / Högstbjudande
Adress
Jans väg 3, Klövsjöfjäll, Klövsjö
Typ
Tomt
Tomt
1 231 kvm (friköpt)

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Välkommen till en byggklar tomt med fint läge vid Klövsjö Katrina

Tomt med fint läge och utsikt mot skidbackarna i Klövsjö.

Här erbjuds både sjönära och skidnära läge. Vintertid finns möjlighet till både längdskidåkning och alpin skidåkning i Klövsjö skidområdes skidbackar. Skoterleden går dessutom i närheten av tomterna så att skoterturen kan påbörjas direkt från sin egna tomt. Sommartid erbjuder Svartåstjärnen både fiske och varma dagar bad, en ny populär aktivitet på Tjärnen är SUP-paddling. Vintertid går det också att fiska ädelfisk i tjärnen.

Tomten säljs med anslutningsavgifter för el och VA erlagda.

Tomten kan köpas för bygge i egen regi men det är också möjligt att köpa den med ett nyckelfärdigt hus från Husverket från endast 3 295 000 kr. För mer information om fritidshus och totalentreprenad från Stern Fastigheter/Husverket kontakta Thomas Holm VD på Stern Fastigheter tel: 070-22257 40 eller e-post: thomas@husverket.se

Länk till husmodellerna;

https://bostad.skandiamaklarna.se/till-salu/CMFritidshus/MDMwM3wwMDAwMDMyMzAzOHw1OA../objekt

https://bostad.skandiamaklarna.se/till-salu/CMFritidshus/MDMwM3wwMDAwMDMxMDQyMHw1OA../objekt

Allmän information

Pris

749 000 SEK (Högstbjudande)

Tomtareal/mark

1 231 kvm

Tomtarealuppgifter enligt

Lantmäteriet

Gatuadress

Jans väg 3

Ort

Klövsjö

Kommun

Berg

Taxeringsår

2020

Taxeringsvärde mark

345 000 SEK

Totalt taxeringsvärde

345 000 SEK

Taxeringsvärdet är

Fastställt

Taxeringsvärdesbeskrivning

Huset är ännu inte byggt och ingår inte i taxeringsvärdet.

Fastighetsbeteckning

BERG KLÖVSJÖ 3:194

Objektskategori

Tomt

Avlopp

Samfällt avlopp

Vatten

Samfällt vatten

Ekonomi

Kommentar

I samfällighet ingår vatten, väghållning och renhållning och avlopp, kostnaden är ca.
Elförbrukningen är en uppskattning.

Dokument (pdf)

DP Jans väg 3
Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Administrativ ersättning vid el-abonnemang från Rebel, Ren Enkel Billig El

För köpare som tecknar el-avtal med Rebel, Ren Enkel Billig El, utgår en administrativ ersättning till det mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Administrativ ersättning vid bolån från Söderberg & Partners Bolån

För kunder som väljer bolån från Söderberg & Partners Bolån utgår en ersättning till mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy

Karta