Länk kopierad!

Visningar

Säljaren önskar att du kontaktar mäklaren för visning.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
1 450 000 SEK / Utgångspris
Adress
Hällbergstorp 213, Tysslingen, Vintrosa
Typ
Tomt
Tomt
2 988 kvm (friköpt)

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Byggklar tomt invid Tysslingen!

Hällbergstorp 1:16 är en byggklar fastighet med tomtyta på generösa 2988 kvm. Nuvarande ägare har förberett med avlopp, vatten och en heldel markarbete som tillsammans med ett färdigt bygglov ger er goda möjligheter att komma igång med husbyggandet! Positivt för en köpare är även att det finns gott om pantbrev att nyttja på närmare 3 150 000:- !

Bygglov finns på en modell, vill man ta del av bygglovsbeslutet är man varmt välkommen att kontakta ansvarig mäklare.
Tomten är INTE knuten i dagsläget till någon husbyggare.

Att bygga hus i Hällbergstorp ger ett trivsamt lantligt läge med fria vidder samtidigt som man har endast 15 km till Örebro Slott och city kärnan. Vill man ge sig ut på utflykt når mas Kilsbergen och dess utbud av MTB-leder och vandringsstigar inom 15 minuter med bil, tar man sig in mot stan istället finns vackra Karlslund som erbjuder å-promenad, sevärdheter och även motionscentral med utegym och belyst motionsspår.

Varmt välkommen att ta kontakt med ansvarig mäklare för mer info!

Allmän information

Pris

1 450 000 SEK (Utgångspris)

Tomtareal/mark

2 988 kvm

Tomtarealuppgifter enligt

Lantmäteriet

Gatuadress

Hällbergstorp 213

Ort

Vintrosa

Kommun

Örebro

Taxeringsår

2021

Taxeringsvärde mark

277 000 SEK

Totalt taxeringsvärde

277 000 SEK

Taxeringsvärdet är

Fastställt

Typkod

Småhusenhet, tomtmark

Fastighetsbeteckning

ÖREBRO HÄLLBERGSTORP 1:16

Objektskategori

Tomt

Byggrätt, anslutningar mm

Bygglov finns.

Geotekniskt undersökning gjord.

Servitut ska upprättas på infartsväg.

Avlopp

Enskilt avlopp - trekammarbrunn med infiltraton

Vatten

Borrad brunn ( enskild)

Driftskostnad

Fastighetsskatt/-avgift

2 770 SEK/år

Övriga rättigheter och belastningar

Gemensamhetsanläggning

Örebro Hällbergstorp Ga:1

Dokument (pdf)

Fastighetskarta-2022-11-18 Fastighetskarta-2022-11-18 Fastighetskarta-2022-11-18
Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Administrativ ersättning vid el-abonnemang från Rebel, Ren Enkel Billig El

För köpare som tecknar el-avtal med Rebel, Ren Enkel Billig El, utgår en administrativ ersättning till det mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Administrativ ersättning vid bolån från Söderberg & Partners Bolån

För kunder som väljer bolån från Söderberg & Partners Bolån utgår en ersättning till mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy

Karta