Länk kopierad!

Visningar

Säljaren önskar att du kontaktar mäklaren för visning.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
Kontakta Mäklaren
Adress
HÖÖR FOGDARÖD 8:44, Höör,
Typ
Tomt
Tomt
650 kvm (friköpt)

NYPRODUKTION - Västkustvillan!

Nu har vi glädjen att presentera Fogdaröds Ängar!
Här ges möjlighet att bygga din nästa drömbostad i ett mycket attraktivt område i anslutning till redan befintliga villaområden.

28 villor kommer att uppföras varav 14 från Mjöbäcksvillan och 14 från Västkustvillan. Kontakta ansvarig mäklare för mer information gällande val av tomt.
Tomtstorlekar från lättskötta 340 kvm till ca 760 kvm.
Köp av denna tomt förutsätter att köparen även ingår avtal med byggaren om uppförande av bostadsbyggnad på tomten. Mäklarens uppdrag omfattar enbart förmedling av den aktuella tomtmarken. Huset på bilden är endast ett exempelhus från byggaren och överensstämmer inte med verkliga förhållanden. Information avseende hustyper, beskrivningar och entreprenadens genomförande hänvisas till byggaren. Västkuststugan: Stefan Kristoffersson, stefan.kristoffersson@vastkuststugan.se, 072-5611055.

I denna annons visar vi exempelhus från Västkustvillan med priser från 3 690 000 kr, inkl tomt. I priset ingår nybyggnadskarta, anslutning av kommunalt vatten och avlopp, elanslutning samt fiber.

Smarta planlösningar och vackra exteriörer! För er som vill ha en komplett, färdig och genomarbetad lösning redan från start har Västkustvillan tagit fram tre olika husmodeller som passar fint beroende på vilken tomt du väljer. Från den mindre enplansvillan till den större 1 1,5 plansvillan passande barnfamiljen.
Givetvis finns det fler modeller och utförande att välja mellan, kontakta ansvarig mäklare för att ta del av huskataloger.

I Höör bor man bland vacker natur med promenadstråk, bland annat vackra Fogdarödsskogen med sin fem kilometer långa motionsslinga. Fogdaröd ligger kuperat, vilket ger fina pulkabackar på vintern. Här finns en särskilt stor lekplats med linbana samt fotbollsplan. Områdets skola heter Emiliaskolan (förskola samt skola till årskurs 9) med Waldorfpedagogik. Från området når ni på gångavstånd butiker, flera skolor och förskolor samt tågstationen.

Höör ligger mitt i Skåne. I hela kommunen bor cirka 17 000 personer och ökar stadigt. Många väljer att flytta hit för att kunna bo nära naturen och ändå ha nära till jobb och storstad. Lund och Malmö ligger bara en halvtimmes tågresa bort vilket ger utmärkta pendlingsmöjligheter som förenklar vardagens livspussel. Att bo i Höör har blivit ett attraktivt val för många de senaste åren, särskilt bland småbarnsfamiljer. Här finns det mesta. Bra barnomsorg och skolor, både privata och kommunala. Möjligheter till ett aktivt liv med skatepark, simhall med lek- och upplevelsedel, ishall och inomhusskjutbana. Utöver det bra shoppingmöjligheter, caféer, restauranger samt apotek och vårdcentral som är lättillgängliga med hög servicegrad.

Allmän information

Pris

Högstbjudande

Tomtareal/mark

650 kvm

Tomtarealuppgifter enligt

Lantmäteriet

Gatuadress

HÖÖR FOGDARÖD 8:44

Kommun

Höör

Taxeringsår

2022

Taxeringsvärde mark

324 000 SEK

Totalt taxeringsvärde

324 000 SEK

Taxeringsvärdet är

Fastställt

Typkod

Småhusenhet, tomtmark

Fastighetsbeteckning

HÖÖR FOGDARÖD 8:44

Objektskategori

Tomt

Driftskostnad

Fastighetsskatt/-avgift

3 240 SEK/år

Övriga rättigheter och belastningar

Planer och bestämmelser

Detaljplan För Del Av Fogdaröd 8:2, Detaljplan (Beslutsdatum: 20190327, Registreringsdatum: 20190510)

Dokument (pdf)

Företagsuppdelad karta Detaljplan

Länkar

Västkustvillan, katalog Västkustvillan, katalog Västkustvillan, katalog Västkustvillan, katalog Områdesfilm
Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Administrativ ersättning vid el-abonnemang från Rebel, Ren Enkel Billig El

För köpare som tecknar el-avtal med Rebel, Ren Enkel Billig El, utgår en administrativ ersättning till det mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Administrativ ersättning vid bolån från Söderberg & Partners Bolån

För kunder som väljer bolån från Söderberg & Partners Bolån utgår en ersättning till mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy

Karta