Länk kopierad!

Visningar

Säljaren önskar att du kontaktar mäklaren för visning.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
3 795 000 SEK / Högstbjudande
Adress
Forsfararvägen 12a, Trångsund, Trångsund
Typ
Tomt
Tomt
804 kvm (friköpt)

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Lättbyggd och plan tomt i attraktiva kvarter

Nu finns denna lättbyggda och plana tomt till salu i oerhört populära Stortorp. Här bor du nära till allt som barnfamiljen kan tänkas efterfråga, så som kommunikationer, service, skola och förskola.

Här ges byggrätt med:

160 kvm byggyta
Två våningsplan
Största byggnadsarea för garage/uthus är 50 kvm
Anslutningsavgifter VA tillkommer. 257 200 enligt taxa 2022.

För mer detaljerad information läs under dokument och "planbestämmelser"

Allmän information

Pris

3 795 000 SEK (Högstbjudande)

Tomtareal/mark

804 kvm

Tomtarealuppgifter enligt

804

Gatuadress

Forsfararvägen 12a

Ort

Trångsund

Kommun

Huddinge

Typkod

Småhusenhet, tomtmark

Fastighetsbeteckning

Blivande Oboen 21

Objektskategori

Tomt

Övriga rättigheter och belastningar

Rättigheter last

Ändamål: Avlopp och vatten
Rätt att anlägga, underhålla och förnya en
avloppsledning samt vattenledning i sträckningen, enligt
förrättningskarta.
Till förmån för: Huddinge Oboen 14
Belastar: Huddinge Oboen 21

Dokument (pdf)

Förslagshandling byggnation plankarta0126k-131741 bestammelse0126k-13174
Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Administrativ ersättning vid el-abonnemang från Rebel, Ren Enkel Billig El

För köpare som tecknar el-avtal med Rebel, Ren Enkel Billig El, utgår en administrativ ersättning till det mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Administrativ ersättning vid bolån från Söderberg & Partners Bolån

För kunder som väljer bolån från Söderberg & Partners Bolån utgår en ersättning till mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy

Karta