Länk kopierad!

Visningar

Säljaren önskar att du kontaktar mäklaren för visning.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
4 995 000 SEK / Utgångspris
Adress
Smålandsvägen 38, Vendelsö Gård, Vendelsö
Typ
Tomt
Tomt
1 082 kvm (friköpt)

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Fantastisk byggklar tomt med sjöutsikt med ett av Vendelsö gårds absolut bästa lägen!

Nu finns en unik möjlighet att förvärva en byggklar tomt om ca 1082 kvm med fantastisk sjöutsikt i Vendelsö Gård. Vill du bygga nytt men slippa byråkratin och komma igång omgående så är detta ett perfekt projekt! Bygglov och startbesked finns redan klart för ett två-plans hus om ca 160 kvm BTA (se bifogade dokument). I priset ingår även alla anslutningsavgifter för VA och ny el-servis. Bygglovet medger utöver huvudbyggnaden även en komplementsbyggnad.

På tomten finns idag en komplementsbyggnad om ca 40 kvm fullt utrustad med kök och badrum med tvättmöjligheter. Tanken är att det befintliga huset byggs till med en ny platta samt övervåning.

Fastigheten perfekt belägen i Vendelsös hjärta med en hänförande utsikt över Drevviken. Busshållsplats Vendelsö Sågen som tar dig till Gullmarsplan ligger inom gångavstånd, likväl den trevliga badplatsen Krokodilbadet som bara är någon minut bort. Dessutom finns ett flertal skolor i närområdet och Ica Maxi Stormarknad en kort bilresa bort.

Missa inte denna unika möjlighet!

Allmän information

Pris

4 995 000 SEK (Utgångspris)

Tomtareal/mark

1 082 kvm

Tomtbeskrivning

Plan och byggklar tomt inhägnad av tuija-häckar på ena sidan. Mot befintlig byggnad på stamfastigheten kommer ett vackert staket att uppföras (se bifogat dokument). Längs med tomtgräns finns en häck av ölandstok planterad som blir upp till en meter hög.

Möjlighet att hyra båtplats vid stamfastighetens brygga finns.

Gatuadress

Smålandsvägen 38

Ort

Vendelsö

Kommun

Haninge

Taxeringsår

2019

Taxeringsvärde mark

2 504 000 SEK

Totalt taxeringsvärde

2 504 000 SEK

Typkod

Småhusenhet, tomtmark

Fastighetsbeteckning

Vendelsö 3:2178

Objektskategori

Tomt

Vatten

Kommunalt vatten, Kommunalt avlopp. Säljaren står för anslutningsavgiften.

Driftskostnad

Försäkringsinformation

Försäkrat till fullt värde: Ja

Fastighetsskatt/-avgift

25 040 SEK/år

Övriga rättigheter och belastningar

Gemensamhetsanläggning

Last: Officialservitut Vattenledning, 0136K-2017/21.1
Last: Officialservitut Väg, 0136K-2017/21.2

Planer och bestämmelser

Detaljplan

Rättigheter last

Last: Officialservitut Vattenledning, 0136K-2017/21.1
Last: Officialservitut Väg, 0136K-2017/21.2

Dokument (pdf)

A-45-6-11 Nytt staket - 3D hus m inglasad Veranda A-40-1-21 Komplementbyggnad A-40-1-11 Plan entre?va?ning & o?verva?ning SITPLAN 2.2178 A-40-3-11 Fasader A-40-2-11 Sektion A-A Situationsplan utsättning
Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Administrativ ersättning vid el-abonnemang från Rebel, Ren Enkel Billig El

För köpare som tecknar el-avtal med Rebel, Ren Enkel Billig El, utgår en administrativ ersättning till det mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy

Karta