Länk kopierad!

Visningar

Säljaren önskar att du kontaktar mäklaren för visning.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
1 100 000 SEK / Högstbjudande
Adress
Alkärrsvägen 2, Eskön, Gävle
Typ
Tomt
Tomt
2 077 kvm (friköpt)

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Tomt med ett fantastiskt läge till salu!

Tomt på Eskön med ett fantastiskt läge är nu till salu! I direkt närhet till hav och båthamn ligger den och väntar på att bli bebyggd. Många har valt att flytta ut till detta nybyggda område pga. det natursköna läget. Skapa din egen drömbostad!
Finns önskemål att även köpa även granntomten Eskön 6:18 så kan det eventuellt gå att ordna.

Mer info om Eskön finns på Mer information finns på www.eskohamn.se

Ring eller maila för ytterligare info.

Peter Forsling 070-694 01 32 alt peter.forsling@skandiamaklarna.se

Allmän information

Pris

1 100 000 SEK (Högstbjudande)

Tillträde

Enligt överenskommelse

Tomtareal/mark

2 077 kvm

Tomtarealuppgifter enligt

Lantmäteriet

Gatuadress

Alkärrsvägen 2

Ort

Gävle

Kommun

Gävle

Typkod

Småhusenhet, tomtmark

Fastighetsbeteckning

GÄVLE ESKÖN 6:17

Objektskategori

Tomt

Byggrätt, anslutningar mm

VA anslutning ca 175 000kr tillkommer. Den årliga kostnaden till Samfälligheten för vatten, avlopp och väg är 9.000 kr per år.

Övriga rättigheter och belastningar

Gemensamhetsanläggning

Gävle Eskön Ga:5

Gemensamhetsanläggning

Gävle Eskön Ga:14

Planer och bestämmelser

Eskön 2:5, Utskärsvägen, Detaljplan (Beslutsdatum: 20200226, Registreringsdatum: 20200417)

Dokument (pdf)

Fastighetskarta-2021-07-20 Fastighetskarta-2021-07-20 Fastighetskarta-2021-07-20
Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Administrativ ersättning vid el-abonnemang från Rebel, Ren Enkel Billig El

För köpare som tecknar el-avtal med Rebel, Ren Enkel Billig El, utgår en administrativ ersättning till det mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy

Karta