Länk kopierad!

Visningar

Säljaren önskar att du kontaktar mäklaren för visning.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
550 000 SEK / Högstbjudande
Adress
Skolvägen 24, Stigtomta, Stigtomta
Typ
Tomt
Tomt
1 826 kvm (friköpt)

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Villatomt i familjevänliga Stigtomta

Välkommen till Skolvägen 24, där du nu har chansen att förvärva en tomt om 1 826 kvadratmeter! Här ges du möjligheten att skapa ditt drömboende i familjevänliga Stigtomta! Tomten är perfekt placerad för en barnfamilj då det endast är en promenad på några hundra meter till stigtomta skola. Här har du även närhet till vacker natur och fina strövområden. Samhället har även en pizzeria och ICA butik allt innom gångavstånd. Under sommaren finns fina badmöjligheter borta vid Kisängsbadet och sjön Långhalsen.

Enligt rådande detaljplan får byggnaden som störst vara enligt följande:
Ett tvåplanshus med en maximal höjd av 7,6 meter. Bostadsytan får maximalt vara 111 kvm på vardera plan.

Vid intresse kontakta annsvarig mäklare!

Allmän information

Pris

550 000 SEK (Högstbjudande)

Tomtareal/mark

1 826 kvm

Tomtarealuppgifter enligt

Lantmäteriet

Gatuadress

Skolvägen 24

Ort

Stigtomta

Kommun

Nyköping

Taxeringsår

2018

Taxeringsvärde mark

408 000 SEK

Totalt taxeringsvärde

408 000 SEK

Taxeringsvärdet är

Fastställt

Typkod

Småhusenhet, tomtmark

Fastighetsbeteckning

NYKÖPING GRINDÄNG 1:3

Objektskategori

Tomt

Driftskostnad

Fastighetsskatt/-avgift

4 080 SEK/år

Övriga rättigheter och belastningar

Gemensamhetsanläggning

Nyköping Grindäng Ga:1

Gemensamhetsanläggning

Nyköping Bondeby Ga:3

Planer och bestämmelser

Stigtomta Stationssamhälle, Byggnadsplan (Beslutsdatum: 19471231)

Rättigheter last

Ledningsrätt: Rätt att för all framtid bibehålla och förnya elektrisk starkströmsledning (luftledning) med systemspänning av högst 40kv jämte tillbehör (stolpar, stag, linor samt jordtag och övriga säkerhetsanordningar) inom de fastigheter och i den sträckning på marken som den i enlighet med gällande koncessionsbeslut nu har och framgår av kartor, aktbilaga ka1-8. ledningenssträckning: minninge-stigtomta-vrena-bettna-vadsbro-hedenlunda samt botten-äs-julitavägen-österåker-vingåker. sträckan sköldinge-floda upphävd,akt 0483-2017/6. breddning av ledningsrättsområdet till 40 m för sträckan österåker-vingåker, akt 0428-06/6, och för sträckan österåker-julitavägen, akt 0483-2017/6. ledningshavarens beteckning: ml 126, ml 122 samt ml 815. - Starkström

Avtalsrättigheter

Avtalsnyttjanderatt TELE

Dokument (pdf)

Fastighetskarta-2021-10-04
Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Administrativ ersättning vid el-abonnemang från Rebel, Ren Enkel Billig El

För köpare som tecknar el-avtal med Rebel, Ren Enkel Billig El, utgår en administrativ ersättning till det mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Administrativ ersättning vid bolån från Söderberg & Partners Bolån

För kunder som väljer bolån från Söderberg & Partners Bolån utgår en ersättning till mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy

Karta