Länk kopierad!

Visningar

Säljaren önskar att du kontaktar mäklaren för visning.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
995 000 SEK / Utgångspris
Adress
Vilhelmsrogatan 17, Nässjö, Nässjö
Typ
Tomt
Tomt
1 452 kvm (friköpt)

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

SKAPA DIN DRÖM PÅ DENNA HÖRNTOMT!

Nu har Ni chansen att förvärva en fastighet och skapa de drömboende just Ni har fantiserat om. Vem har inte någon gång drömt om att få bygga sitt eget hus och bestämma helt själv?

I populära Norrboda/Nässjö finner Ni nu fastigheterna TURKOSEN 27 och TURKOSEN 8 till försäljning. Kommunalt VA, el och fiber finns i anslutning till tomten. I dagsläget är det två tomter om 778 kvm samt 674 kvm, går att göra till en fastighet genom sammanläggning.

Tomten är belägen i ett trevligt villaområde norr om Nässjö centrum som Ni når på endast några minuter. I närheten finner Ni Nässjö golfklubb och många andra trevliga aktiviteter som Nässjö erbjuder. I Nässjö centrum erbjuds restauranger, caféer, diverse butiker och matbutiker. Nässjö erbjuder förskola, samt skolor i årskull upp till gymnasium som har en rad olika inriktningar att välja mellan. Ni når även Jönköping på endast några minuter med både bil och kollektivtrafik då förbindelserna är väldigt goda.

Ett alternativ är huset på första bilden där en kostnad blir 3.330.000 kr "nyckelfärdigt" utöver tomt och markarbete. I priset ingår: Komplett montering, huspaket, uppvärmd platta, två ggr utvändig målning och golvvärme på övervåningen. Mer information under dokument.

För platsvisningar och ytterligare frågor kontakta ansvarig fastighetsmäklare.

Allmän information

Pris

995 000 SEK (Utgångspris)

Tomtareal/mark

1 452 kvm

Tomtarealuppgifter enligt

Lantmäteriet

Gatuadress

Vilhelmsrogatan 17

Ort

Nässjö

Kommun

Nässjö

Taxeringsår

2018

Taxeringsvärde mark

90 000 SEK

Totalt taxeringsvärde

90 000 SEK

Taxeringsvärdet är

Fastställt

Typkod

Småhusenhet, tomtmark

Fastighetsbeteckning

NÄSSJÖ TURKOSEN 27

Objektskategori

Tomt

Driftskostnad

Fastighetsskatt/-avgift

900 SEK/år

Övriga rättigheter och belastningar

Planer och bestämmelser

Granaten Och Turkosen M M I Nässjö, Stadsplan (Beslutsdatum: 19711117)

Dokument (pdf)

Produktblad-Fagrabo[2740128]
Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Administrativ ersättning vid el-abonnemang från Rebel, Ren Enkel Billig El

För köpare som tecknar el-avtal med Rebel, Ren Enkel Billig El, utgår en administrativ ersättning till det mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Administrativ ersättning vid bolån från Söderberg & Partners Bolån

För kunder som väljer bolån från Söderberg & Partners Bolån utgår en ersättning till mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy

Karta