Länk kopierad!

Visningar

Säljaren önskar att du kontaktar mäklaren för visning.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
995 000 SEK / Högstbjudande
Adress
Rapsvägen 8, Vibytorp, Hallsberg
Typ
Tomt
Tomt
1 185 kvm (friköpt)

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Byggklar tomt i populära Vibytorp!

Drömmer ni om att bygga ert alldeles egna hus i ett familjevänligt och etablerat område?

Äntligen har vi nöjet att presentera en unik möjlighet att förvärva en redan byggfärdig tomt där Vatten/Avlopp, el och fiber redan är förberett.

Här har nuvarande ägare redan förberett grunden vilket gör det ännu enklare att bygga ert drömboende enligt bifogade ritningar.
(Se dokument under fliken "visa mer info")

Denna hörntomt har ett mycket bra läge i området med en tomtarea om 1 185 kvm! Tillträde kan ske omgående.

Gällande detaljplan finns bifogat i prospektet.

Här bor ni med med närhet till hela Hallsbergs utbud av allt ifrån matbutiker, restauranger, apotek, naturområden, sportfält och kommunikationer.

Välkommen med din intresseanmälan!

Allmän information

Pris

995 000 SEK (Högstbjudande)

Tomtareal/mark

1 185 kvm

Tomtarealuppgifter enligt

Lantmäteriet

Gatuadress

Rapsvägen 8

Ort

Hallsberg

Kommun

Hallsberg

Taxeringsår

2021

Taxeringsvärde mark

164 000 SEK

Totalt taxeringsvärde

164 000 SEK

Taxeringsvärdet är

Fastställt

Typkod

Småhusenhet, tomtmark

Fastighetsbeteckning

HALLSBERG VIBYTORP 1:255

Objektskategori

Tomt

Avlopp

Kommunalt avlopp

Vatten

Kommunalt vatten

Driftskostnad

Fastighetsskatt/-avgift

1 640 SEK/år

Övriga rättigheter och belastningar

Planer och bestämmelser

Vibytorp,etapp 2,hallsbergs Kommun, Detaljplan (Beslutsdatum: 20130225, Registreringsdatum: 20130422)

Inskrivna övriga rättigheter, belastningar och övriga gravationer

Hallsberg, Vattenskyddsområde (Beslutsdatum: 19800520)

Dokument (pdf)

Fastighetskarta-2021-05-26 Nybyggnadskarta/ situationsplan VIBYTORP 1-255 - Bygglovshandling Bilder jämförelsehus. vibytorp_etapp_2_plankarta vibytorp_etapp_2_planbeskrivning vibytorp_etapp_2__fastighetsredovisningskarta vibytorp_etapp_2_illustrationskarta Bygglov

Länkar

Film
Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Administrativ ersättning vid el-abonnemang från Rebel, Ren Enkel Billig El

För köpare som tecknar el-avtal med Rebel, Ren Enkel Billig El, utgår en administrativ ersättning till det mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Administrativ ersättning vid bolån från Söderberg & Partners Bolån

För kunder som väljer bolån från Söderberg & Partners Bolån utgår en ersättning till mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy

Karta