Länk kopierad!

Visningar

Säljaren önskar att du kontaktar mäklaren för visning.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
1 400 000 SEK / Pris
Adress
Blåsippsvägen 1-16, Svärtinge skogsbacke, Svärtinge
Typ
Tomt
Tomt
711 kvm (friköpt)

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

13 fina tomter med högt läge i Svärtinge skogsbacke

Nu släpps 13 trivsamma tomter med ett fantastiskt läge i populära Svärtinge skogsbacke. Samtliga är högt belägna på lugn gata på Blåsippsvägen, vissa med härlig utsikt över Glan. Tomternas storlek varierar mellan 625 kvm till 837 kvm, i prisintervall 1 300 000 kr till 1 650 000 kr. Svärtinge skogsbacke är ett nyetablerat och omtyckt område, lugnt och rofyllt beläget ca 15 minuter från Norrköping, med flertalet skolor och förskolor i närområdet. Här finns otrolig möjlighet att bygga ditt drömboende, med ett gemytligt läge nära skog och natur, matbutik och ca 5 minuters bilfärd till Ingelsta Handelscentrum. Tomterna är knutna till Myresjöhus med ett brett sortiment av husmodeller som kan anpassas efter egna önskemål. Välkommen att höra av er för mer information!

Allmän information

Pris

1 400 000 SEK (Pris)

Tomtareal/mark

711 kvm

Tomtarealuppgifter enligt

Lantmäteriet

Tomtbeskrivning

Östra Eneby 1:245 625 kvm
Östra Eneby 1:244 676 kvm
Östra Eneby 1:243 647 kvm
Östra Eneby 1:242 711 kvm
Östra Eneby 1:241 706 kvm
Östra Eneby 1:240 837 kvm
Östra Eneby 1:239 773 kvm
Östra Eneby 1:238 771 kvm
Östra Eneby 1:237 692 kvm
Östra Eneby 1:236 698 kvm
Östra Eneby 1:235 650 kvm
Östra Eneby 1:234 695 kvm
Östra Eneby 1:233 753 kvm

Pris för respektive tomt, se tomtkarta.

Gatuadress

Blåsippsvägen 1-16

Ort

Svärtinge

Kommun

Norrköping

Fastighetsbeteckning

NORRKÖPING ÖSTRA ENEBY 1:245

Objektskategori

Tomt

Byggrätt, anslutningar mm

Kontakta oss för mer information.

Avlopp

Kommunalt avlopp

Vatten

Kommunalt vatten

Övriga rättigheter och belastningar

Planer och bestämmelser

Östra Eneby 1:1,östra Ryssnäs, Detaljplan (Beslutsdatum: 20131125, Registreringsdatum: 20140110)

Dokument (pdf)

Områdeskarta
Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Administrativ ersättning vid el-abonnemang från Rebel, Ren Enkel Billig El

För köpare som tecknar el-avtal med Rebel, Ren Enkel Billig El, utgår en administrativ ersättning till det mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Administrativ ersättning vid bolån från Söderberg & Partners Bolån

För kunder som väljer bolån från Söderberg & Partners Bolån utgår en ersättning till mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy

Karta