Länk kopierad!

Visningar

Säljaren önskar att du kontaktar mäklaren för visning.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
995 000 SEK / Högstbjudande
Adress
Hammarvägen 2, Älvkarleö, Älvkarleby
Typ
Tomt
Tomt
4 069 kvm (friköpt)

Tomt i Älvkarleö med möjlighet för boende och dagverksamhet!

Tomt i natursköna Älvkarleö!

Här finns härliga möjligheter att verkligen bygga ditt drömboende och samtidigt bedriva, eller bara bedriva, dagverksamhet. På denna tomt har du möjlighet att bygga hela 1700 kvm, men endast på ett plan. Detta för bostadshus och/eller dagverksamhet som förskola, skola etc.. Huset bygger du med ett av Älvkarleös bästa lägen med närhet till allt byn har att erbjuda! Köparen står för anslutningskostnader.

Husen som presenteras med tomterna kommer från Rörvikshus. Rörvikshus är en personlig hustillverkare som tillverkar och säljer arkitektritade hus. De anpassar sig efter dina drömmar, din plånbok och tomtens möjligheter när de ritar och bygger ditt drömhus. Just detta hus kallas för Djursholm. För mer info om den, se dokument och/eller kontakta ansvarig mäklare!

Älvkarleö är en lugn och mysig by med allt för ett trevligt boende. Här finns tre herrgårdar, "Bruksgår?n?, Älvkarleö Herrgård och Nygård. Övrigt har man i Älvkarleö närhet till kommunikationer i form av buss till Älvkarleby och Skutskär, samt Upptåget som enkelt tar dig till Gävle, Tierp och Uppsala, det finns även bra pendlingsmöjlighet med bil med närhet till E4. Övrigt i närheten finns härlig natur, närhet till vatten, i form av Dalälven, och mycket mer!

Kontakta ansvarig mäklare för mer information!

Allmän information

Pris

995 000 SEK (Högstbjudande)

Tomtareal/mark

4 069 kvm

Tomtarealuppgifter enligt

Lantmäteriet

Tomtbeskrivning

Naturtomt med fantastiska möjligheter i fantastisk miljö. Får byggas bostadshus och/eller dagverksamhet som förskola, skola etc.

Gatuadress

Hammarvägen 2

Ort

Älvkarleby

Kommun

Älvkarleby

Taxeringsår

2021

Taxeringsvärde mark

184 000 SEK

Totalt taxeringsvärde

184 000 SEK

Taxeringsvärdet är

Fastställt

Typkod

Småhusenhet, tomtmark

Fastighetsbeteckning

ÄLVKARLEBY ÄLVKARLEÖ BRUK 4:81

Objektskategori

Tomt

Byggrätt, anslutningar mm

1700 kvm, endast enplan.

Vatten

Vatten saknas, Avlopp saknas.

Ekonomi

Kommentar

Obs. samintecknad med andra fastigheter.

Driftskostnad

Försäkringsinformation

Försäkrat till fullt värde: Ja

Fastighetsskatt/-avgift

1 840 SEK/år

Övriga rättigheter och belastningar

Gemensamhetsanläggning

Last: Avtalsservitut: Kraftledning, 03-IM1-91/31461.1
Last: Avtalsservitut: Transformatorhus Mm, 03-IM1-89/62191.1

Inskrivna övriga rättigheter, belastningar och övriga gravationer

Avtalsservitut Kraftledning
Avtalsservitut Transformatorhus Mm

Planer och bestämmelser

Byggnadsplan

Rättigheter last

Last: Avtalsservitut: Kraftledning, 03-IM1-91/31461.1
Last: Avtalsservitut: Transformatorhus Mm, 03-IM1-89/62191.1

Gemensamhetsanläggning

Älvkarleby Älvkarleö Bruk Ga:7

Rättigheter last

Avtalsservitut: Transformatorhus mm - Se beskrivning

Rättigheter last

Avtalsservitut: Kraftledning - Se beskrivning

Planer och bestämmelser

Älvkarleö Bruk 4:1 Mfl,klockgärdet, Byggnadsplan (Beslutsdatum: 19850801)

Avtalsrättigheter

Avtalsservitut TRANSFORMATORHUS MM

Avtalsrättigheter

Avtalsservitut KRAFTLEDNING

Dokument (pdf)

Planlösningar Tomtkarta Områdeskarta Detaljplan Kostnadskalkyl Rörvikshus Stilguide Herrgård 24-27 djursholm Djursholm_Rörvikshus_PRISIDE Fastighetsrättslig karta
Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Administrativ ersättning vid el-abonnemang från Rebel, Ren Enkel Billig El

För köpare som tecknar el-avtal med Rebel, Ren Enkel Billig El, utgår en administrativ ersättning till det mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Administrativ ersättning vid bolån från Söderberg & Partners Bolån

För kunder som väljer bolån från Söderberg & Partners Bolån utgår en ersättning till mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy

Karta