Länk kopierad!

Visningar

Säljaren önskar att du kontaktar mäklaren för visning.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
350 000 SEK / Tomtpris 350 000:-
Adress
Volmstavägen, Njurunda, Njurunda
Typ
Tomt
Tomt
0 kvm (friköpt)

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Här har du chansen att bygga drömhuset!

Varmt välkomna till natursköna Volmsta!

Tomterna har varierande storlek mellan 568 kvm - 890 kvm där vatten och avlopp är framdraget till tomtgränsen. Tomtpris 350 000:- , tillkommande kostnader är kommunalt vatten/avlopp 150.000:-, elanslutning ca 35.000:- samt kostnad för fiberanslutning via Servanet. Tomterna får bebyggas med 1-plans hus och garage. Sedvanlig bygglovsansökan görs av köparen.

Här kan du själv välja vilken hustillverkare du vill ha, alternativt att du tar hjälp och bygger ditt lösvirkeshus med byggfirman BR. Elander Bygg & Plattsättning AB eller väljer ditt hus med Anebyhus AB.

Med Byggfirman BR.Elander Bygg & Plattsättning kan du bygga drömhuset för totalt 3.100.000:-. Huset är ca 132 kvm och är det som visas som husförslag.

Tomtområdet ligger med ca 15 minuters bilväg från centrala Sundsvall. Njurundabommen och Kvissleby centrum ligger ca 5 minuter bort med närhet till mataffärer, butiker, bank, hästgård med stallplatser, elljusspår. Från Volmsta tar ni er även snabbt ut på E4:an som tar er vidare till Timrå eller söderut.

Klicka in på länken för att se en video av området: https://www.youtube.com/watch?v=mADFzn84DCc

Välkomna med er intresseanmälan!

Allmän information

Pris

350 000 SEK (Tomtpris 350 000:-)

Tomtarealuppgifter enligt

Taxeringsinformationen

Tomtbeskrivning

Tomterna som är plana har vatten/avlopp vid tomtgräns samt tomrör för fiber.

Gatuadress

Volmstavägen

Ort

Njurunda

Kommun

Sundsvall

Taxeringsår

2018

Taxeringsvärde mark

54 000 SEK

Totalt taxeringsvärde

54 000 SEK

Taxeringsvärdet är

Preliminärt

Typkod

Småhusenhet, tomtmark

Fastighetsbeteckning

Sundsvall Häljum 17:9 - 17:14 och 17:20 - 17:25

Objektskategori

Tomt

Byggrätt, anslutningar mm

1 plans villa med stående träpanel i rött.

Avlopp

Kommunalt avlopp

Vatten

Kommunalt vatten/avlopp vid tomtgräns.

Driftskostnad

Försäkringsinformation

Försäkrat till fullt värde: Nej

Vägsamfällighet

2 000 SEK/år

Summa driftkostnad

2 000 SEK/år

Fastighetsskatt/-avgift

540 SEK/år

Övriga rättigheter och belastningar

Gemensamhetsanläggning

Gemensamhetsanläggning: Sundsvall Häljum GA:3, Samfällighet: Sundsvall Häljum S:9

Planer och bestämmelser

Detaljplan (2009-06-17)

Samfällighet

Gemensamhetsanläggning: Sundsvall Häljum GA:3, Samfällighet: Sundsvall Häljum S:9

Dokument (pdf)

Planlösningar Förslag på kostnadskalkyl
Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Administrativ ersättning vid el-abonnemang från Rebel, Ren Enkel Billig El

För köpare som tecknar el-avtal med Rebel, Ren Enkel Billig El, utgår en administrativ ersättning till det mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Administrativ ersättning vid bolån från Söderberg & Partners Bolån

För kunder som väljer bolån från Söderberg & Partners Bolån utgår en ersättning till mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy

Karta