Detta objekt är sålt

Men vi har många andra objekt i området som kan vara av intresse. Klicka här.

Sålt

Detta objekt är sålt. Kontakta mäklaren för mer information eller kostnadsfri rådgivning och värdering av din bostad.
Pris
Kontakta mäklaren för mer information
Adress
Trollegatan 3, Viringe, Mjölby
Typ
Tomt
Tomt
0 kvm (friköpt)

KOSTNADSEFFEKTIVA LOKALER MED STRATEGISKT LÄGE I VIRINGE!

EGEN LOKAL presenterar ett helt nytt koncept med friköpta industriradhus där du som företagare eller privatperson har möjligheten att köpa en eller flera kostnadseffektiva lokaler i Viringe, Mjölbys hetaste och mest expansiva kommersiella område med ett mycket strategiskt läge nära Mjölby centrum och alldeles intill E4, Riksväg 50 och 32! I området finns redan ett stort antal företag etablerade med allt från restauranger och detaljhandel till industriverksamhet.

På en tomt om ca 8 800 kvm kommer EGEN LOKAL att uppföra två radhuslängor. Först ut släpps etapp 1 av 2 med 22 enheter om vardera 6x12 meter att uppföras där varje enhet är en friköpt fastighet som du själv äger. Att äga sin lokal ger dig som företagare eller privatperson möjligheten att sänka månadskostnaden rejält jämfört med att hyra en liknande lokal samtidigt som du själv bestämmer hur du vill inreda och förädla lokalen, hyra ut den eller sälja den vidare.

Varje fastighet är ca 72 kvm. Den generösa takhöjden på 6 meter till nock ger dig även möjlighet att bygga ett entresolplan om ca 40 kvm vilket gör att den disponibla ytan kan utökas till ca 112 kvm. Varje enhet har en vikport om 4 x 3,6 meter med fönster för bra ljusinsläpp, isolerade väggar och kommer vara förberedda för wc och handfat. Du kan även inreda med ett pentry och dusch. Kommunalt VA och el finns framdraget till varje fastighet.

Modulerna är anpassade för många användningsområden där egentligen bra fantasin sätter gränser. Här kan företaget exempelvis bedriva produktion, handel eller lagerverksamhet. Privatpersoner kan med fördel köpa en enhet och använda den som hobbylokal eller förvaring för bilar, båtar och motorcyklar mm. Naturligtvis kan flera personer gå ihop och köpa sin enhet tillsammans.

Som köpare är din fastighet en del av en redan bildad samfällighetsförening där samtliga fastighetsägare ingår. Detta innefattar bland annat kostnaden för VA, försäkring av byggnaden, snöröjning och förvaltning av gemensamhetsanläggningen, kostnad ca 400 kronor per månad. Du blir även lagfaren ägare och behöver på så sätt inte betala någon hyra. I det fall din verksamhet är momsregistrerad har du möjlighet att lyfta tillbaka moms.

Hör av dig till oss med en intresseanmälan, bokning och eventuella frågor.
Daniel Lahdo, daniel.lahdo@skandiamaklarna.se, 070-33 41 928
Fredrik Egir, fredrik.egir@skandiamaklarna.se, 070-770 45 55

På egenlokal.se finns ytterligare information.

Kontakta mig för en kostnadsfri värdering

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy