Länk kopierad!

Visningar

Säljaren önskar att du kontaktar mäklaren för visning.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
1 250 000 SEK
Adress
Åda Dal 1, Hökeberga, Trosa
Typ
Villatomt
Tomt
830 kvm (friköpt)

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Endast 7 st tomter kvar! Köp tomt och bygg nytt hus i populära Hökeberga i Trosa.

Detta fina tomtområde ligger på promenadavstånd från Trosas centrala delar. Endast 7 tomter finns kvar i området och byggnation pågår för fullt! Anslutningsavgifter för VA, el och fiber ingår i tomtpriset. Kvarvarande tomter är väl uppmärkta. Besök gärna området! Tomterna är klara för tillträde och du kan i samarbete med valfritt husföretag eller i egen regi börja bygga ditt drömhus!

För dagsfärsk information besök PEABs projektsida på www.peabbostad.se/projekt/sodermanland/hokeberga/

Området Hökeberga ligger strax intill Åda fritidsområde, ett naturskönt område med en variation av ängs- och skogslandskap. Cykelbana leder in till charmiga Trosa med dess hamn och pittoreska centrum.
De flesta tomterna ligger intill naturområden som inte får bebyggas.
Anslutningsavgifter för VA, el och fiber ingår i tomtpriset. Besök gärna området för att titta runt i de fina omgivningarna. Lediga tomter är markerade med skyltar.

Trosa centrum ligger med början en dryg kilometer från Hökeberga och där hittar du bl.a. ICA, apotek, butiker, caféer och flertalet restauranger. Under högsäsongen kan du t.ex. promenera ner till havet och besöka hamnbodarna, ta ett dopp vid Trosa havsbad eller öva på svingen hos golfklubben!

Tomtaklintskogens naturreservat ligger precis runt knuten på Hökeberga och ger alla möjligheter till ett rikt friluftsliv.
Välj valfritt din husleverantör och husmodell och börja planera för ditt drömhus!

Området är mycket bra skyltat, ta en första titt i området och besök gärna vår butik inne i Trosa centrum på Östra Långgatan 2 för mer information!.

Bostadsfakta

Fastighetsbeteckning

Överåda 3:225 (Tomt nr 4), Trosa kommun, Skattesats 32.68%.

Tomt

Storlek: 830 kvm.
Typ: Villatomt

Byggnad

Vatten och avlopp: Anslutning till kommunalt VA (ingår i tomtpriset).

Driftskostnad

Alla belopp rörande driftskostnad är angivna i SEK/år om inget annat anges.

Utöver detta tillkommer en kostnad för fastighetsavgift/skatt på 5 310 SEK.

Taxeringsvärde

Taxeringsvärdet är 531 000 SEK (fastställt avseende år 2018).
Typkod: 210, Småhusenhet, tomtmark. Äganderätt.
Markvärde: 531 000 SEK.
Skatt/avgift: 5 310 SEK.

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy