Länk kopierad!

Visningar

Säljaren önskar att du kontaktar mäklaren för visning.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
750 000 SEK / accepterat pris/bud
Adress
Masängsvägen 25, Norra Rörvik, Väddö
Typ
Tomt
Tomt
928 kvm (friköpt)

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

En trevlig plan tomt i Norra Rörvik med badplats på någon minuts gångavstånd i havsvik. Här finns också möjlighet till båtplats i området. Åretruntvatten finns att tillgå från föreningen och i samfälligheten ordnas midsommarfirande och andra trevliga arrangemang. Dessutom ordnas två städdagar i området så att badplats och grönområden hålls i ordning för allas trevnad.
Byggrätten säger att du får bygga totalt 120 kvm.
Här är det blandad bebyggelse med både äldre och nyare bostäder. Ett flertalet permanentboende finns i närområdet.
Fastigheten intill, Masängsvägen 27, är också till salu av samma ägare, om ni är flera som vill köpa ett fritidsboende tillsammans så är detta perfekt!
Intill området finns Ramviksudde, ett uppskattat naturreservat som är väl värt ett besök för att bl a beskåda fågellivet och naturbada.
Det finns busshållplats utanför som tar dig till Norrtälje eller Älmsta. Närmaste samhälle är Älmsta där mataffär, restauranger, apotek och bank finns. Ca 12 km dit. Här finns även skola och förskola.
Till Stockholm ca 10 mil, 80 minuter dit med bil. Till Norrtälje ca 2, 5 mil och 30 minuters bilresa

Beskrivning

Dokument (pdf)

Dp 19-05 (2).pdf

Bostadsfakta

Fastighetsbeteckning

Rörvik 6:127, Norrtälje kommun, Skattesats 32.05%.

Tomt

Storlek: 928 kvm.

Byggnad

Vatten och avlopp: Åretruntvatten från föreningen, Avlopp saknas.

Driftskostnad

Alla belopp rörande driftskostnad är angivna i SEK/år om inget annat anges.

3 200 SEK varav:
Samfällighet: 3 200 SEK

Utöver detta tillkommer en kostnad för fastighetsavgift/skatt på 7 460 SEK.

Taxeringsvärde

Taxeringsvärdet är 746 000 SEK (fastställt avseende år 2018).
Typkod: 210, Småhusenhet, tomtmark. Äganderätt.
Markvärde: 746 000 SEK.
Skatt/avgift: 7 460 SEK.

Inskrivningar/Plan

Rättigheter last: Last: Avtalsservitut: Villa, 01-IM1-74/10794.1
Inskrivna servitut och övriga gravationer: Avtalsservitut Villa
Gemensamhetsanläggningar: Gemensamhetsanläggning: Norrtälje Rörvik GA:1 avser, Vattenförsörjningsanläggning, parkmark,
båtuppläggning, båtbryggor, lek-,
bollplaner, anordning för brandförsvar,
vägar mm
Planbestämmelser: Byggnadsplan

Pantbrev

1 st om totalt 29 925 SEK

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy