Länk kopierad!

Visningar

Säljaren önskar att du kontaktar mäklaren för visning.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
3 000 000 SEK
Adress
Olarsängen 21, Sälfjällstorget, Sälen, Sälen
Typ
Tomt
Tomt
816 kvm (friköpt)

Tomt på Olarsängen vid Sälfjällstorget, Lindvallen

I ett populärt område med få möjligheter till nybyggnation finns nu chansen på Olarsängen 21, strax norr om Sälfjällstorget. Tomten om 816 kvadratmeter ligger med gångavstånd till det mesta utav Lindvallens utbud. Strax bortanför finns Olarsgården med Hotell & Restaurang öppet året om. Utbudet av nöjen, restauranger och butiker beläget på självaste Sälfjällstorget är stort och tack vare ett smart liftsystem når du hela Lindvallens samt Högfjällets utbud av pister härifrån. Till bemannad bensinstation, butik och skoteruthyrning är det gångavstånd samt till Gustavstorget med skidliftar, butiker och restauranger. Samtidigt är det inte längre än 2 km till Experiumtorget med stort skidområde, butiker, äventyrsbad, livs och restauranger.

Till Sälens nya flygplats Scandinavian Mountains Airport är det ca 25 minuters bilväg. Terminalbyggnaden har kapacitet att hantera fyra flighter samtidigt. Den innehåller även restaurang, taxfreebutik och shop. I direkt anslutning till terminalen kommer det finnas hyrbil, taxi och buss. Vintertid kan du genom ditt Skipass enkelt hoppa på Bad & Skidbussen och ta dig runt på hela fjällets skidanläggningar från Hundfjället till Lindvallen. Hållplats finns på Sälfjällstorget.

För byggrätt se detaljplan och detaljplans beskrivning under dokument.
Kontakta mäklare för visning.

Bostadsfakta

Fastighetsbeteckning

Västra Sälen 7:308, Malung kommun, Skattesats 34.45%.

Tomt

Storlek: 816 kvm.

Byggnadsrätt: Se detaljplan & detaljplansbeskrivning.

Byggnad

Vatten och avlopp: Kommunalt vatten, Kommunalt avlopp.

Driftskostnad

Alla belopp rörande driftskostnad är angivna i SEK/år om inget annat anges.

Utöver detta tillkommer en kostnad för fastighetsavgift/skatt på 8 440 SEK.

Taxeringsvärde

Taxeringsvärdet är 844 000 SEK (fastställt avseende år 2018).
Typkod: 210, Småhusenhet, tomtmark. Äganderätt.
Markvärde: 844 000 SEK.
Skatt/avgift: 8 440 SEK.

Inskrivningar/Plan

Gemensamhetsanläggningar: Gemensamhetsanläggning: Malung-Sälen Västra Sälen GA:61, Gemensamhetsanläggning: Malung-Sälen Västra Sälen GA:62, Gemensamhetsanläggning: Malung-Sälen Västra Sälen GA:63
Planbestämmelser: Byggnadsplan

Pantbrev

1 st om totalt 1 000 000 SEK

Närområde

Allmänt om området: Lindvallen består av fyra torg och är SkiStar Sälens största skidområde. Här finns Sälens mest kända skidbacke, Gustavbacken, äventyrsbacken SkiStar Fun Ride och upplevelsehuset Experium. Lindvallen har också ett av Europas största, sammanhängande barn- och nybörjarområden som gör det enkelt för hela familjen att åka tillsammans. Skidområdet är sammankopplat med Högfjället.

Lindvallen erbjuder allt från skotersafari och äventyrsbad till populära restauranger, krogar och hotell.
Kommunikation: Till Sälens nya flygplats Scandinavian Mountains Airport är det ca 25 minuters bilväg. Terminalbyggnaden har kapacitet att hantera fyra flighter samtidigt. Den innehåller även restaurang, taxfreebutik och shop. I direkt anslutning till terminalen kommer det finnas hyrbil, taxi och buss. Vintertid kan du genom ditt skipass enkelt hoppa på Bad & Skidbussen och ta dig runt på hela fjällets skidanläggningar från Hundfjället till Lindvallen. Hållplats finns på Sälfjällstorget.

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy