Länk kopierad!

Visningar

Säljaren önskar att du kontaktar mäklaren för visning.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
1 250 000 SEK
Adress
Erk-Olsmyran 1, Erk-Olsmyren, Sälen, Sälen
Typ
Tomt
Tomt
1 000 kvm (friköpt)

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Naturtomt på nyproducerat område intill Gubbmyren, Lindvallen

Välkommen till ett angeläget område beläget strax norr om Sälenfjällens bultande ''centrum'' med Lindvallens utbud av nedfarter och nöjen inom 3 km. Tomten har en byggrätt på 150 kvm och möjlighet att bygga två lägenheter per tomt. Området passar för fritids - och permanentboenden sommar såväl vinter eftersom Lindvallen är mycket populärt även de varmare årstiderna på året. Storlek på fastigheterna kommer inte understiga 1000m2.

Söker du något i närheten av det pulserande vinterlivet på Lindvallen samtidigt som du uppskattar att kunna vara för dig själv omgiven av natur? Uppskattar du ett område med närhet till pistade längdskidspår? Drömmer du kanske om möjligheten att äga en egen snöskoter och enkelt kunna ta dig ut på skoterlederna? Då är en tomt på det nyproducerade området Erk-Olsmyran något för dig. Härifrån har du nämligen endast 5 minuters bilväg till bemannad bensinstation, butik och skoteruthyrning. 7 minuters bilväg till Gustavtorget & Sälfjällstorget med skidliftar, butiker och restauranger. 8 minuters bilväg till Experiumtorget med stort skidområde, butiker, äventyrsbad, livs och restauranger. Samtidigt är det inte långt till varken skoterled eller Gubbmyrens egna pistade längdskidspår.

Till Sälens nya flygplats Scandinavian Mountains Airport som kommer att färdigställas inför vintersäsongen 2019-2020 är det ca 25 minuters bilväg. Terminalbyggnaden har kapacitet att hantera fyra flighter samtidigt. Den innehåller även restaurang, taxfreebutik och shop. I direkt anslutning till terminalen kommer det finnas hyrbil, taxi och buss.

Kontakta mäklare för visning.

Bostadsfakta

Fastighetsbeteckning

Digernäs 5:44, Malung kommun, Skattesats 35.79%.

Församling

Lima-Transtrand.

Tomt

Storlek: 1 000 kvm.

Byggnadsrätt: Området består totalt av 17 tomter.
- Endast fristående hus och endast en huvudbyggnad jämte
erforderliga komplementbyggnader får uppföras.
- Högsta tillåtna byggnadsarea är 150 m2 per fastighet.
- Högsta tillåtet antal lägenheter är 2 per fastighet.
- Högsta tillåtna taklutning är 30 grader.
- Högsta tillåtna byggnadshöjd för huvudbyggnad är 5,2 meter.
- Högsta tillåtna byggnadshöjd för komplementbyggnader är 3,5 meter.
- Minsta tillåtna fastighetsstorlek är 1000 m2.
- Endast källarlösa hus får uppföras.
- Kostnad för VA: 25.802 kr per bostadsenhet.
- Kostnad för EL: Enligt taxa.

Byggnad

Vatten och avlopp: Kommunalt vatten & avlopp.

Driftskostnad

Alla belopp rörande driftskostnad är angivna i SEK/år om inget annat anges.

Utöver detta tillkommer en kostnad för fastighetsavgift/skatt på 0 SEK.

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy