Detta objekt är sålt

Men vi har många andra objekt i området som kan vara av intresse. Klicka här.

Sålt

Detta objekt är sålt. Kontakta mäklaren för mer information eller kostnadsfri rådgivning och värdering av din bostad.
Pris
Kontakta mäklaren för mer information
Adress
Sätervägen 9, Västra Gusjösätern, Sälen, Malung
Typ
Tomt
Tomt
1 918 kvm (friköpt)

Tomt i naturområde på Gusjösätern, Östra Tandådalen

Inom Västra Gusjösäterns populära område hittar du denna obebyggda hörntomt i söderläge. Tomten är byggklar och friköpt om hela 1 918 kvm med byggrätt upp till 120 kvm på mark. Servitut för anslutning till minireningsverk finns. Sätervägen 9 ligger i naturområde med utsikt mot Tandådalens liftanläggning som vackert lyser upp fjället under vinterhalvåret. Dessutom finns närhet till leder och skidspår, inte minst i form av "Kalven-runt" spåret som slingrar sig runt Västra Kalven inte långt från Gusjösätern. När det är dags att utforska skidområdena har du både Tandådalens- och Tandådalen Östra's skidområde att börja din dag på. Till Tandådalen Östra är det ca 3km. Tandådalen har en komplett anläggning med både alpint och längdskidåkning. Dessutom är utbudet av nöjen, butiker, restauranger och livs stort.

Vill du utforska ännu fler skidbackar finns det en transportlift mellan Tandådalen och Hundfjällets anläggningar. Vintertid kan man genom sitt SkiPass åka Bad & Skidbussen för att ta sig runt på hela fjällets skidområden såsom Högfjället och Lindvallen. Sommartid finns det vandringsleder som utgår från området kring Gusjösätern, bland annat en fin vandringsled till populära Östfjällsstugan som är belägen på Östfjället.

Till Sälens nya flygplats Scandinavian Mountains Airport som kommer att färdigställas inför vintersäsongen 2019-2020 är det knappt 15 kilometer. Terminalbyggnaden har kapacitet att hantera fyra flighter samtidigt. Den innehåller även restaurang, taxfreebutik och shop. I direkt anslutning till terminalen kommer det finnas hyrbil, taxi och buss.

Kontakta mäklare för visning.

Kontakta mig för en kostnadsfri värdering

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy