Länk kopierad!

Visningar

Säljaren önskar att du kontaktar mäklaren för visning.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
1 850 000 SEK
Adress
Sätervägen 9, Västra Gusjösätern, Sälen, Sälen
Typ
Tomt
Tomt
1 918 kvm (friköpt)

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Tomt i naturområde på Gusjösätern, Östra Tandådalen

Inom Västra Gusjösäterns populära område hittar du denna obebyggda hörntomt i söderläge. Tomten är byggklar och friköpt om hela 1 918 kvm med byggrätt upp till 120 kvm på mark. Servitut för anslutning till minireningsverk finns. Sätervägen 9 ligger i naturområde med utsikt mot Tandådalens liftanläggning som vackert lyser upp fjället under vinterhalvåret. Dessutom finns närhet till leder och skidspår, inte minst i form av "Kalven-runt" spåret som slingrar sig runt Västra Kalven inte långt från Gusjösätern. När det är dags att utforska skidområdena har du både Tandådalens- och Tandådalen Östra's skidområde att börja din dag på. Till Tandådalen Östra är det ca 3km. Tandådalen har en komplett anläggning med både alpint och längdskidåkning. Dessutom är utbudet av nöjen, butiker, restauranger och livs stort.

Vill du utforska ännu fler skidbackar finns det en transportlift mellan Tandådalen och Hundfjällets anläggningar. Vintertid kan man genom sitt SkiPass åka Bad & Skidbussen för att ta sig runt på hela fjällets skidområden såsom Högfjället och Lindvallen. Sommartid finns det vandringsleder som utgår från området kring Gusjösätern, bland annat en fin vandringsled till populära Östfjällsstugan som är belägen på Östfjället.

Till Sälens nya flygplats Scandinavian Mountains Airport som kommer att färdigställas inför vintersäsongen 2019-2020 är det knappt 15 kilometer. Terminalbyggnaden har kapacitet att hantera fyra flighter samtidigt. Den innehåller även restaurang, taxfreebutik och shop. I direkt anslutning till terminalen kommer det finnas hyrbil, taxi och buss.

Kontakta mäklare för visning.

Beskrivning

Bostadsfakta

Fastighetsbeteckning

Gusjön 6:251, Malung kommun, Skattesats 35.79%.

Församling

Lima-Transtrand.

Tomt

Storlek: 1 918 kvm.

Byggnad

Vatten och avlopp: Vatten får anslutas till områdets vattenverk. Avlopp finns anlagt till minireningsverk.

Driftskostnad

Alla belopp rörande driftskostnad är angivna i SEK/år om inget annat anges.

Utöver detta tillkommer en kostnad för fastighetsavgift/skatt på 6 770 SEK.

Taxeringsvärde

Taxeringsvärdet är 677 000 SEK (fastställt avseende år 2018).
Typkod: 210, Småhusenhet, tomtmark. Äganderätt.
Markvärde: 677 000 SEK.
Skatt/avgift: 6 770 SEK.

Inskrivningar/Plan

Rättigheter last: Last: Avtalsservitut: Minireningsverk, D201800588046:1.1
Inskrivna servitut och övriga gravationer: Avtalsservitut Minireningsverk
Gemensamhetsanläggningar: Gemensamhetsanläggning: Malung-Sälen Gusjön GA:17, Gemensamhetsanläggning: Malung-Sälen Gusjön GA:18
Planbestämmelser: Detaljplan

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy