Länk kopierad!

Visningar

Säljaren önskar att du kontaktar mäklaren för visning.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
1 095 000 SEK
Adress
Björkbacken 6C, Svärtinge
Typ
Tomt
Tomt
1 232 kvm (friköpt)

Högt belägen tomt i Svärtinge med sjöutsikt!

Varmt välkommen till denna rymliga tomt om 1 232 kvm högt belägen på Björkbackan 6C. Här finner du en utsikt som heter duga, rakt utöver det böljande blå vattnet i Glan. Tomten är belägen i Svärtinge, som ligger ca 20 minuter från stan och är perfekt för dig som söker ett lugnt och harmoniskt område där barnen kan leka fritt och familjen kan leva och bo bekvämt, tack vare förskolor, skolor, affärer och bra kommunikationer. Svärtinge är ett område på frammarsch och snabbt växer fram till ett ännu mer utvecklat samhälle. El och fiber är framdraget till tomtgräns.

Fantastisk möjlighet att förvärva en tomt med både bra storlek och läge! Tomten är bunden till Fiskarhedenvillan och det är fritt fram att välja mellan Fiskarhedenvillans olika husmodeller, exempelvis dess "Onyxen" - ett soutteränghus med distinkt modern karaktär eller "Tidlös 07" - ett gediget sluttningshus.

Välkommen att höra av dig för mer information!

Beskrivning

Övrigt

Husalternativ från Fiskarhedenvillan:

1: Onyxen

"Onyxen är ett stilsäkert hus med distinkt modern karaktär anpassat för sluttande tomter. Pulpettaken och den genomtänkta fönstersättningen ger huskroppen ett dynamiskt formspråk som förstärks av den väl tilltagna och delvis takade altanen.

Från den ljusa och rymliga entrén erbjuds ett fritt siktfält genom vardagsrummet och de stora fönsterpartierna som vetter ut mot balkongen och omgivningarna. Entréplanets generösa sällskapsytor ytor i samspel med de stora fönsterytorna och vardagsrummets lutande innertak ger en känsla av ljus, rymd och karaktär. Den centralt placerade trappan binder på ett naturligt sätt samman våningsplanen samtidigt som den bidrar till ett naturligt rörelsemönster i huset. Onyxens fyra sovrum erbjuder alla rejält med förvaringsmöjligheter vara två av dem via egna klädkammare. Allrummet på bottenplan lämpar sig bra för tv-tittande och lek. Till tvättstugan hör en praktisk klädkammare lämpad för exempelvis säsongs- eller linneförvaring. Groventrén ger åtkoms till trädgården på husets baksida och erbjuder bra avhängningsmöjligheter."

INVÄNDIG YTA: 192.9m²
PLAN 1: 95.8m²
PLAN 2: 97.1m²
ANTAL RUM: 7
VARAV SOVRUM: 4
TAKVINKEL: 14°

https://fiskarhedenvillan.se/valj-ditt-hus/husmodeller/onyxen/

2: Tidlös 07

"Tidlös 07 är ett sluttningshus med modern karaktär som med sin kvadratiska form är lättplacerad på de flesta sluttande tomter. Exteriört uppstår en effektfull dynamik mellan husets pulpettak och kombinationen av stående och liggande panelsättning.

Från entrén har man ett obrutet perspektiv genom husets fulla djup och vidare ut genom de stora fönstren i vardagsrummet. Via trappan har man även fri sikt ner till trädgården genom bottenplanets fönster och altandörr. Den centralt placerade trappan binder på ett fint sätt samman våningsplanen och skapar ett naturligt rörelsemönster i huset. Entréplanets öppna planlösning är enkel att möblera då väldefinierade ytor skapats för att rymma både matsalsmöbel och soffgrupp. Entréplanets sovrum har en generös klädkammare som lämpar sig väl att inreda som en walk-in-closet. På bottenvåningen finns ett allrum för umgänge och tv-tittande, tre väldisponerade sovrum, wc/dusch och en tvättstuga.?

INVÄNDIG YTA: 161m²

PLAN 1: 80.1m²

PLAN 2: 80m²

ANTAL RUM: 6

VARAV SOVRUM: 4

TAKVINKEL: 20°

https://fiskarhedenvillan.se/valj-ditt-hus/husmodeller/tidlos-07/

Agent Fiskarhedenvillan: mattias.Lindsater@fiskarhedenvillan.se

Dokument (pdf)

Fastighetsutdrag Fastighetsutdrag

Bostadsfakta

Fastighetsbeteckning

Svärtinge 24:17, Norrköping kommun.

Tomt

Möjlighet finns till garage.

Fiber är ej anslutet. Kostnad om ca 29 000 kr efter samtal med Nodra (2019-11-19).

Kostnaden för elanslutning till EON är beroende på vilken nivå av ampere man använder. 16-20-25 ampere är det mest vanliga. Kostnaden för enanslutningen ligger på ca 35 200 kr inkl moms enligt samtal med EON (2019-11-19).
Storlek: 1 232 kvm.

Byggnad

Vatten och avlopp: Kommunalt vatten och avlopp finns vid tomtgräns. Anslutningsavgift om ca 150 000-160 000 kr efter samtal med Nodra (2019-11-19).

Driftskostnad

Alla belopp rörande driftskostnad är angivna i SEK/år om inget annat anges.

Utöver detta tillkommer en kostnad för fastighetsavgift/skatt på 0 SEK.

Inskrivningar/Plan

Rättigheter last: Last: Officialservitut Väg, 0581K-19/64.1
Gemensamhetsanläggningar: Gemensamhetsanläggning: Norrköping Svärtinge GA:8
Ändamål: VÄGAR
Planbestämmelser: Avstyckningsplan

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy