Länk kopierad!
Bilder
Budgivning pågår
Aktuellt bud: 4 200 000 SEK
Se budhistorik

Visningar

Säljaren önskar att du kontaktar mäklaren för visning.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
4 350 000 SEK / eller högstbjudande
Adress
Ängsvägen 8C, Edsviken/Nytorp, Sollentuna
Typ
Tomt
Tomt
506 kvm (friköpt)

Unik tomt i attraktivt läge!

Lättskött tomt med mycket attraktivt läge i Edsvikens villaområde! Här har man närhet till både Sollentuna centrum, Edsvikens vatten och kommunikationer. Tomten ligger på lugna och barnvänliga Ängsvägen. Detaljplanen medger byggrätt för en terrassvilla om 183 kvm boarea (238 BTA), delvis inskjuten i slänten på bakre delen av tomten (se bifogad detaljplan). Färdig offert finns framtagen för byggnation av en terrassvilla med stora sällskapsdelar, fyra bra sovrum, kök med öppen planlösning, två badrum, tvättstuga, härlig terrass om 52 kvm och 36kvm örtträdgård. En unik möjlighet att bygga drömhuset! Kontakta mäklaren för mer information.

Bostadsfakta

Fastighetsbeteckning

Toften 32, Sollentuna kommun, Skattesats 31.24%.

Församling

Sollentuna.

Tomt

Tomtarea 516 m² (friköpt). Plan tomt med bra gräsmatta. Sluttande baksida med stödmur mot huset ovanför.
Storlek: 506 kvm.

Byggnad

Vatten och avlopp: Vatten saknas, avlopp saknas.

Driftskostnad

Alla belopp rörande driftskostnad är angivna i SEK/år om inget annat anges.

Utöver detta tillkommer en kostnad för fastighetsavgift/skatt på 38 140 SEK.

Taxeringsvärde

Taxeringsvärdet är 3 814 000 SEK (fastställt avseende år 2018).
Typkod: 210, Småhusenhet, tomtmark. Äganderätt.
Markvärde: 3 814 000 SEK.
Skatt/avgift: 38 140 SEK.

Inskrivningar/Plan

Rättigheter last: Avtalsservitut Villa Mm; Officialservitut Vatten-Och Avloppsledningar
Inskrivna servitut och övriga gravationer: Avtalsservitut Villa Mm
Planbestämmelser: Detaljplan (2015-09-07)

Pantbrev

2 st om totalt 4 274 000 SEK

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy