Detta objekt är sålt

Men vi har många andra objekt i området som kan vara av intresse. Klicka här.

Sålt

Detta objekt är sålt. Kontakta mäklaren för mer information eller kostnadsfri rådgivning och värdering av din bostad.
Pris
Kontakta mäklaren för mer information
Adress
Karlsrovägen 27B, Rådmansö - Räfsnäs - Gräddö, Norrtälje
Typ
Tomt
Tomt
1 656 kvm (friköpt)

Havsutsikt och högt läge med kommunalt V/A

Bygg din skärgårdsdröm i Räfsnäs på Rådmansö på ett soligt högt läge med underbar havsutsikt! Endast en timmes bilresa från Stockholm!
Här hittar du en skärgårdstomt redo att bebyggas med bekvämligheter som framdragen väg, kommunalt VA, fiber och elnät ordnat på ett av Roslagens mest eftertraktade område som nås med bil endast en timmes bilresa från Stockholm!
Tomten har ett högt läge med havsutsikt dit solen når såväl till frukost som middag. Tomten är på 1656 kvm och består av berghällar och lågväxt natur med solläge hela dagen.
Vacker natur präglad av vackra klippor och urskog, kommunalt vatten & avlopp (anslutningsavgift tillkommer) och fiber finns att ansluta till. Tomten är inte bunden till specifik husleverantör men kontakter till husbyggare som bygger/byggt i närområdet kan förmedlas liksom tips om hantverkare.
En gemensam rejäl väg etablerad som är förberedd för kommande husbyggen & det är ladhusinspirerade arkitektritade hus på cirka 100 kvm som planeras att uppföras under 2020 på närliggande tomterna. En dröm för den arkitekturintresserade som vill bygga i en vacker omgivning!
Fastighetsavgift/skatt på 4 250 SEK så länge tomten är obebyggd men när byggnad är uppförd och klar på tomten så är man skattebefriad i 15 år och får då noll kr/år i fastighetsskatt!

I området hittar du idag blandad karaktäristisk skärgårdsbebyggelse med både äldre fastigheter och lite nyare hus med såväl fastboende som fritidshusägare. Vid Räfsnäs hamn är det full fart främst sommartid då passbåtar tar er vidare ut till Roslagens fantastiska skärgård. Fejans skärgårdskrog är ett populärt utflyktsmål som du når enkelt med egen båt eller med linjetrafik från Räfsnäs brygga. Fejans krog har nyöppnat förra året under ledning av restaurangprofilen Pelle Lydmar och ännu närmare hittar du populära Lidö Herrgård.
SL buss linje 631 trafikerar Räfsnäs hamn - Norrtälje, 200 m till busshållplats.
I Gräddö, 3 km dit, finns närmsta matbutik, café, bensin och grill mm. Där hittar du även en marina med allt du behöver för att serva motorbåten samt Kajak & Uteliv som erbjuder guidade turer, kurser, uthyrning och försäljning för den som gillar att ta sig fram på kajak eller stand up padle, Till Stockholm är det cirka 9 mil nyligen renoverad motorväg.
Skola finns vid Rådmansö kyrka, skolskjuts finns, och förskola finns i Gräddö och Södersvik.
Missa inte chansen att köpa en underbar skärgårdstomt med strålande utsikt över havet i ett av Roslagens mest eftertraktade område

Kontakta mig för en kostnadsfri värdering

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy