Detta är en förhandsgranskning av objektet. Informationen kan komma att uppdateras.
Länk kopierad!

Visningar

Säljaren önskar att du kontaktar mäklaren för visning.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
600 000 SEK / utgångspris
Adress
Vreta 19, Lisö, Sorunda
Typ
Tomt
Tomt
1 503 kvm (friköpt)

Ansvarig mäklare

Tobias Haglund
Ansvarig mäklare Tobias Haglund

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Naturtomt i trevligt läge!

Trevlig kuperad naturtomt om ca 1 503 kvm. Här har du möjlighet att skapa ditt drömboende i vacker lantlig miljö. Området är inte detaljplanerat. Bo intill härlig natur och närhet till havet med ett lugn du inte trodde fanns. Gångavstånd till buss 856 som trafikerar Södra Lisö och Spångbro, Sorunda.

Lisö är en halvö, perifert belägen i sydvästra delen av kommunen med blandad bebyggelse med fritidshus och permanentbostäder. Från tomten är avståndet till Ösmo med pendeltågsstation cirka 17 kilometer, till Spångbro cirka 12 kilometer och till Nynäshamn cirka 25 kilometer.

Bostadsfakta

Fastighetsbeteckning

Vreta 1:8, Nynäshamn kommun, Skattesats 32.95%.

Församling

Sorunda.

Tomt

Tomtarea 1 503 m² (friköpt). Tomten: naturtomt, sluttningstomt samt plana ytor och trevlig utsikt mellan träden mot de öppna fälten där du även kan skymta havet längre bort.
Storlek: 1 503 kvm.

Byggnad

Vatten och avlopp: Vatten saknas, Avlopp saknas.

Driftskostnad

Alla belopp rörande driftskostnad är angivna i SEK/år om inget annat anges.

Utöver detta tillkommer en kostnad för fastighetsavgift/skatt på 4 670 SEK.

Taxeringsvärde

Taxeringsvärdet är 467 000 SEK (fastställt avseende år 2018).
Typkod: 210, Småhusenhet, tomtmark. Äganderätt.
Markvärde: 467 000 SEK.
Skatt/avgift: 4 670 SEK.

Inskrivningar/Plan

Rättigheter förmån: Förmån: Officialservitut Väg, 0192-92/11.2
Gemensamhetsanläggningar: Gemensamhetsanläggning: Nynäshamn Vreta GA:2

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy