Länk kopierad!

Visningar

Säljaren önskar att du kontaktar mäklaren för visning.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
2 700 000 SEK / Utgångspris
Adress
Västra Skogsvägen 28, Oxnö, Nynäshamn
Typ
Tomt
Tomt
4 000 kvm (friköpt)

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Stor tomt med vackert läge och pampig panoramavy över havet

Här hittar ni en friköpt tomt om 4000 kvadratmeter med pampig panoramavy över havet. Det som utmärker denna tomt är att dess unika läge på höjden i perfekt solläge. Här har ni alla förutsättningar att skapa ett drömhem!

Här på Oxnö bor man i härlig lantlig miljö. I närområdet har du goda badmöjligheter och flertal bryggföreningar, och ännu närmre tomten hittar man havet med dess vackra strandlinjer.

Oxnö lämnar ytterst lite att önska för den som söker ett boende en bit från storstadsvimlet. På en biltur om ca 10 min finner du Torö lanthandel och bageri som erbjuder ett brett dagligvarusortiment, nybakat och ombud för systembolaget. Här kan du också tanka bilen. På 10 min med bil kommer du till Ankarudden med anslutning via Waxholmsbåten som tar dig till Landsort - Öja. Här finns även restaurang Sjöboden med utsikt över den vackra skärgården. På väg ut till Oxnö kan du stanna innan bron på Tottnäs rökeri och inhandla delikatesser och rökt fisk.

Här befinner du dig på underbara Oxnö med havet som granne samttigt som du har Centrala Nynäshamn på ca 13 min biltur.

Missa inte chansen att förvärva denna pärla!

Bostadsfakta

Fastighetsbeteckning

Oxnö 8:21, Nynäshamn kommun, Skattesats 33.25%.

Församling

Ösmo-Torö.

Tomt

Fastigheten ligger utanför detaljplanerat område.
Storlek: 4 000 kvm.

Byggnad

Vatten och avlopp: Sommarvatten, Avlopp saknas. Rätt att anlägga, underhålla och förnya en vattenledning från gemensamhetsanläggningen Oxnö GA:4 med tillåten vattentillgång om 2 500 liter per dygn. Se bilaga.

Driftskostnad

Alla belopp rörande driftskostnad är angivna i SEK/år om inget annat anges.

Utöver detta tillkommer en kostnad för fastighetsavgift/skatt på 13 670 SEK.

Taxeringsvärde

Taxeringsvärdet är 1 367 000 SEK (fastställt avseende år 2018).
Typkod: 210, Småhusenhet, tomtmark. Äganderätt.
Markvärde: 1 367 000 SEK.
Skatt/avgift: 13 670 SEK.

Inskrivningar/Plan

Rättigheter förmån: Förmån: Officialservitut Vattenledning, 0192-15/31.2
Gemensamhetsanläggningar: Gemensamhetsanläggning: Nynäshamn Oxnö GA:2, Gemensamhetsanläggning: Nynäshamn Oxnö GA:4

Tillträde

Enligt ö.k.

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy