Detta är en förhandsgranskning av objektet. Informationen kan komma att uppdateras.
Länk kopierad!

Visningar

Säljaren önskar att du kontaktar mäklaren för visning.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
2 750 000 SEK
Adress
Häradsvägen 39, Huddinge
Typ
Tomt
Tomt
746 kvm (friköpt)

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Centralt belägen tomt

I populära Snättringe och med promenadavstånd till Stuvsta centrum finner vi denna tomt som nu är till salu.

Planbestämmelser och nybyggnadskarta finns bifogat under "dokument".

Anslutningskostnad kommunalt VA betald och ingen gatukostnad.

Fastigheten har två adresser så den andra adressen är Milstensvägen 4B.

Välkommen att åka ut och titta när det passar och återkom gärna om ni har några frågor eller funderingar.

Bostadsfakta

Fastighetsbeteckning

Sjömannen 15, Huddinge kommun.

Tomt

Storlek: 746 kvm.

Byggnad

Vatten och avlopp: Kommunalt vatten, Kommunalt avlopp.

Taxeringsvärde

Taxeringsvärdet är 2 712 000 SEK (fastställt avseende år 2018) varav byggnadsvärde 858 000 SEK.
Typkod: 220, Småhusenhet, bebyggd. Äganderätt.
Markvärde: 1 854 000 SEK.
Värdeår: 1932
Skatt/avgift: 8 049 SEK.

Inskrivningar/Plan

Planbestämmelser: Tomtindelning (1961-05-09) Ändring Av Dp (1954-08-06) Stadsplan (1944-12-22)

Pantbrev

5 st om totalt 1 180 000 SEK

Vägbeskrivning

Häradsvägen 39 ligger centralt med närhet till såväl affärer, kommunikationer som till naturen. Inom promenadavstånd åt ena hållet finns en matvaruhandel/pizzeria/deli och inom 15 minuters promenadavstånd åt andra hållet finns Stuvsta centrum.

Stuvsta centrum är ett mysigt litet centrum med bank, Ica, apotek, vårdcentral, café med mer.

Närmaste busshållplatsen ligger inom några hundra meters avstånd och går mot såväl Fruängen (T-bana), Skärholmen (T-bana), Huddinge centrum (pendeltåg) som till Stuvsta centrum (pendeltåg).

I närheten finns Källbrinks idrottsplats som förutom friidrottsanläggning har tennisbanor, konstgräsplan och motionsspår. Inom promenavstånd finns även Långsjön med härliga strövområden och bad. På cykelavstånd finns Gömmaren med populär badplats och aktivt sportfiske.

För barnfamiljer finns några av Huddinges bästa skolor inom promenadavstånd i form av Snättringeskolan, Utsäljeskolan (årskurs 1-6), Källbrinksskolan samt flertalet förskolor.

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy