Länk kopierad!
Bilder Redo

Visningar

Detta är en redo bostad. Kontakta mäklaren för mer information.
Läs mer om våra Redo-bostäder här.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
Kontakta Mäklaren
Adress
Björnbergsvägen 20A, Kummelnäs, Saltsjö-Boo
Typ
Villatomt
Tomt
1 366 kvm (friköpt)

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Byggklar villatomt med trevligt läge i idylliska Kummelnäs

Tillfälle att förvärva denna fina skafttomt med ett lugnt och barnvänligt läge med både förskolor och badplats inom gångavstånd. Byggrätten här är generös och ger dig möjlighet att bygga en huvudbyggnad med upp till 150 kvm byggyta i ett plan eller 109 kvm byggyta i två plan. Utöver detta finns också Attefallsreglerna som ger möjlighet till såväl Attefallshus som komplementbyggnad och tillbyggnad.

OBS! Vänligen respektera säljarens önskemål om att kontakta mäklare innan tomten beträdes.

Kummelnäs är en lugn barnvänlig villaidyll med fint naturskönt läge ett stenkast från havet. Bad finns på kort avstånd i Sågsjön där samfälligheten har egen bastuflotte och kajakutlåning. Uppe på Björnberget finns picknickplats med fantastisk utsikt och ny lekplats med fotbollsplan. Härliga promenadstråk utefter stranden, badklippor och båt in till city är livskvalitet som många värdesätter högt.

ANLÄGGNINGSAVGIFT VA: Betald av säljare.

BYGGRÄTT:

- Huvudbyggnad i en våning får högst uppta 11 % av fastighetsarean dock med en största byggnadsarea om 180 kvm.
- Huvudbyggnad i två våningar får högst uppta 8 % av fastighetsarean dock med en största byggnadsarea om 140 kvm.
- Största sammanlagda byggnadsarea för uthus och garage är 60 kvm varav den största byggnaden får vara max 35 kvm.

Se detaljplan (finns under dokument) för vidare bestämmelser eller kontakta Nacka kommun på 08-718 80 00 eller www.nacka.se.

Bostadsfakta

Fastighetsbeteckning

Kummelnäs 11:138, Nacka kommun, Skattesats 31.54%.

Församling

Boo.

Tomt

Storlek: 1 366 kvm.
Typ: Villatomt

Byggnadsrätt: Se detaljplan under dokument.

Byggnad

Vatten och avlopp: Kommunalt vatten och avlopp vid tomtgräns. Anläggningsavgift för VA betald av säljare. (Nacka kommun, 2019-05-21).

Driftskostnad

Alla belopp rörande driftskostnad är angivna i SEK/år om inget annat anges.

Utöver detta tillkommer en kostnad för fastighetsavgift/skatt på 22 180 SEK.

Taxeringsvärde

Taxeringsvärdet är 2 218 000 SEK (fastställt avseende år 2018).
Typkod: 210, Småhusenhet, tomtmark. Äganderätt.
Markvärde: 2 218 000 SEK.
Skatt/avgift: 22 180 SEK.

Inskrivningar/Plan

Planbestämmelser: Detaljplan (2011-02-25)

Tillträde

Enligt överenskommelse

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy