Visningar

Säljaren önskar att du kontaktar mäklaren för visning.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
2 400 000 SEK / accepterat pris
Adress
Odonbacken 23, Sjöängen/Trångsund, Trångsund
Typ
Villatomt
Tomt
1 010 kvm (friköpt)

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Skapa ditt drömboende i trivsamma Sjöängen!

Här har du möjlighet att skapa ditt drömboende!
Nu finns möjlighet att förvärva en obebyggd tomt i attraktiva Sjöängen!
För friliggande enbostadshus får byggnadsarea ej överstiga 200 kvm, med en byggrätt 1/5-del av tomtarea. Komplementbyggnad får vara högst 50 kvm.

Tomten är en bergstomt på 1010 kvm.

Kort gångavstånd till natursköna och populära Sjöängen med badstrand, utegym och fina strövområden.
Nära buss, skola och förskola.

Åk gärna förbi själva och titta på tomten eller ring om ni har frågor eller funderingar.
Tomtkarta och detaljplan finns under Dokument.

Beskrivning

Övrigt

SJÖÄNGEN/TRÅNGSUND
Trångsund är en lugn och trevlig ort belägen mellan sjöarna Magelungen och Drevviken. Området är rikt på skog och natur. Här finns många fina badplatser, bra fiske, skidspår och plogade banor för långfärdsskridskor vintertid.
Sjöängen är en mycket populär del av Trångsund, området är ett äldre fritidsområde som sedan år 2000 sprudlat av nybyggaranda. Området Sjöängen är välplanerat och känt för god grannsämja och många barn.

TRÅNGSUND CENTRUM
Här finns här ett torg med olika butiker, restauranger, bank, vårdcentral mm.
Från centrum går pendeltåg mot Stockholm samt Västerhaninge/Nynäshamn. Tågen går var 15:e minut och resan till Södra station tar ca 12 minuter och till T-centralen ca 18 minuter.
Bra bussförbindelser finns till Farsta, Haninge och Huddinge. Med bil tar resan ca 13 min till T-centralen (ej rusningstid) och det är kort bilavstånd till Farsta Centrum samt Länna affärsområde.

SKOLOR
Det finns nio kommunala, en enskild, en hälsoförskola och en öppen förskola i Trångsund församling. I Trångsund finns grundskolorna Trångsundsskolan (6-15 år) och Edboskolan (6-15 år) samt gymnasieskolan Östra Gymnasiet som är inriktad på media och IT.
Mer information om skolor och förskolor finns på www.huddingekommun.se

FRITID
I Trångsund finns gott och fritidsaktiviteter både för stora och små.
Stortorps Hockeyhall med hockeyrink både ute och inne samt Nytorps Mosse med motionsspår och konstgräsplan för fotboll. I närliggande Skogås finns simhall samt flera bra föreningar för innebandy, basket, dans, handboll, badminton och fotboll. Mellan Trångsund och Farsta finns Ågesta Friluftsområde med skid- och löpspår, Ågesta ridklubb och ridskola, Ågesta Golfklubb med 27 hål, brukshundsklubb och natursköna strövområden.

Dokument (pdf)

Planritningar Planbestämmelser Tomtkarta Plankarta

Bostadsfakta

Fastighetsbeteckning

Blockflöjten 42, Huddinge kommun, Skattesats 32.91%.

Församling

Trångsund-skogås.

Tomt

Storlek: 1 010 kvm.
Typ: Villatomt

Byggnadsrätt: 1/5-del

Byggnad

Vatten och avlopp: Vatten saknas, Avlopp saknas.
Anslutningsavgifter tillkommer.

Taxeringsvärde

Taxeringsvärdet är 1 678 000 SEK (fastställt avseende år 2018).
Typkod: 210, Småhusenhet, tomtmark. Äganderätt.
Markvärde: 1 678 000 SEK.
Skatt/avgift: 16 780 SEK.

Inskrivningar/Plan

Rättigheter last: Last: Officialservitut Va, 0126K-12419.2
Planbestämmelser: Ändring Av Dp (1995-06-15) Fastighetsplan (1994-08-08) Detaljplan (1994-02-03)

Pantbrev

2 st om totalt 1 170 000 SEK

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy