Länk kopierad!

Visningar

Säljaren önskar att du kontaktar mäklaren för visning.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
70 000 SEK
Adress
Abborrevägen 4, Boxholm
Typ
Tomt
Tomt
853 kvm (friköpt)

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

NATURSKÖN TOMT VID SVARTÅNS STRAND!

Där Svartån är som klarast ligger natursköna Timmerö i Boxholm. Naturnära boendemiljö i närhet till vattnet i Svartån. Ett fantastiskt område och ett unikt tillfälle att, tillsammans med de blivande grannarna, skapa ett helt nytt bostadsområde. Rättvända tomter mot Svartån i soligt sydvästläge med sol från middag till sen kväll.
Här bygger Boxholms Kommun ett helt nytt bostadsområde med direkt närhet till såväl bad-, båt- och friluftsliv som till all önskad samhällsservice i Boxholm.

Boxholms som ort har förskolor, skolor, vårdcentral, folktandvård, bibliotek och i centrum finns butiker, pizzerior och restauranger. Allt på bekvämt gång/cykelavstånd. Bra kommunikation med buss och tågstationen med rätt placering ger smidiga pendlingsmöjligheter till länets största städer.
Till Linköping är restiden med tågpendeln endast 30 minuter och E4:an/Mjölby når man på endast 15 min.

Orten har sim- och sporthall, tennisbana, motions- och skidspår, golfbana, digital 3D-bio, aktivt föreningsliv samt närhet till en fantastisk natur vid sjön Sommen. Så oavsett om du bor på landet eller i staden, om du längtar till naturen eller moderna bekvämligheter, erbjuder Timmerö allt det där du har idag och allt det där du saknar.

Timmerö är ett attraktivt val för dig som drömmer om att bygga eget hus i trevlig miljö.

På fastigheten/adressen:

Timmerö 2:65 (Abborrevägen 4)

erbjuds du 2 alternativ att bygga:

Alternativ 1.
1-planshus med max total byggyta om 250 kvm inkl garage/uthus.
Alternativ 2.
2-planshus med max total byggyta om 170 kvm inkl garage/uthus.

Tomten kostar 70 000 kr exklusive anslutningar för vatten, avlopp, el och bredband.
Kostnad för anslutning av vatten, avlopp och el är ca130 000:-.
Kostnad för anslutning av bredband via fiber från Vökby är ca 20 000:-.

Beskrivning

Bostadsfakta

Fastighetsbeteckning

Timmerö 2:65, Boxholm kommun.

Tomt

Storlek: 853 kvm.

Byggnad

Vatten och avlopp: Kommunalt vatten, Kommunalt avlopp.

Driftskostnad

Alla belopp rörande driftskostnad är angivna i SEK/år om inget annat anges.

Utöver detta tillkommer en kostnad för fastighetsavgift/skatt på 0 SEK.

Inskrivningar/Plan

Planbestämmelser: Ändring Av Dp (2014-04-28) Detaljplan (2009-06-22)

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy