Länk kopierad!

Visningar

Säljaren önskar att du kontaktar mäklaren för visning.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
1 475 000 SEK
Adress
Martebäcken 43, Sälen
Typ
Tomt
Tomt
1 120 kvm (friköpt)

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Martebäckens tomtområde etapp 2, Lindvallen

Efter succén där samtliga 26 tomter såldes rekordsnabbt i etapp 1, släpper vi nu försäljningen av etapp 2! Dessa tomter ligger ännu högre upp och har utsikt mot Lindvallen och Östfjället. Martebäcken passar dig som inte vill vara för långt ifrån det centrala, samtidigt som du uppskattar vara omgiven av natur. Vi rekommenderar att spekulanter besöker tomterna för att själva uppleva läget och vyn!

I etapp 2 förmedlas 27 avstyckade tomter där storleken per tomt inte kommer understiga 1100 kvm. Byggrätten är 120 kvm och får högst byggas i en våning, dock får souterrängvåning anordnas inom tomter där topografin tillåter. Möjlighet att bygga två lägenheter per tomt finns. Från Martebäcken är det inte långt till Gubbmyrens längdskidspår med maskinpistade spår och gångväg till Sälfjällstorget. Cirka 5 minuters bilväg till bemannad bensinstation, butik och skoteruthyrning. 7 minuters bilväg till Gustavtorget & Sälfjällstorget med skidliftar, butiker och restauranger. 8 minuters bilväg till Experiumtorget med stort skidområde, butiker, äventyrsbad, livs och restauranger. Till Sälens nya flygplats Scandinavian Mountains Airport är det ca 25 minuters bilväg. Terminalbyggnaden har kapacitet att hantera fyra flighter samtidigt. Den innehåller även restaurang, taxfreebutik och shop. I direkt anslutning till terminalen kommer det finnas hyrbil, taxi och buss.

Reserverade/sålda:
Martebäcken 45 - Såld
Martebäcken 57 - Såld
Martebäcken 59 - Reserverad
Martebäcken 63 - Reserverad
Martebäcken 65 - Reserverad
Martebäcken 67 - Reserverad
Martebäcken 68 - Såld
Martebäcken 70 - Såld
Martebäcken 71 - Reserverad
Martebäcken 72 - Såld
Martebäcken 73 - Reserverad
Martebäcken 74 - Såld
Martebäcken 75 - Såld

Byggrätt: Byggrätten per tomt är begränsad till högst 120 m2 byggnadsarea (BYA). Husen får byggas i högst en våning. Härutöver får souterrängvåning anordnas inom tomter där topografin tillåter. Tomter inom planområdet belägna i lågpartier med sämre markförhållanden har försetts med en bestämmelse som innebär förbud mot att uppföra källare (b1). Högsta tillåtna taklutning är 30º och högsta byggnadshöjd för huvudbyggnad regleras till max 3,8 m och för uthus till 2,8m.
Kostnad för anslutning av VA - 27.262 kr, enligt dagens tax-tabell.
Kostnad för anslutning av el - se Malungs-Sälens Elnäts hemsida https://www.malungselnat.se/anslutningtillelnat/.

Kontakta Skandia Mäklarna för mer information.

Bostadsfakta

Fastighetsbeteckning

Digernäs 1:62, Malung kommun, Skattesats 35.79%.

Församling

Lima-Transtrand.

Tomt

Storlek: 1 120 kvm.

Byggnadsrätt: Byggrätten per tomt är begränsad till högst
120 m2 byggnadsarea (BYA). Husen får byggas i högst en
våning. Härutöver får souterrängvåning anordnas inom
tomter där topografin tillåter. Tomter inom planområdet
belägna i lågpartier med sämre markförhållanden har försetts
med en bestämmelse som innebär förbud mot att uppföra
källare (b1). Högsta tillåtna taklutning är 30º och högsta
byggnadshöjd för huvudbyggnad regleras till max 3,8 m och
för uthus till 2,8m.

Byggnad

Vatten och avlopp: Kommunalt vatten
kommunalt avlopp
Anslutningsavgift 25.802 kr/inkl.moms per bostadsenhet

Driftskostnad

Alla belopp rörande driftskostnad är angivna i SEK/år om inget annat anges.

Utöver detta tillkommer en kostnad för fastighetsavgift/skatt på 0 SEK.

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy