Redo

Visningar

Detta är en redo bostad. Kontakta mäklaren för mer information.
Läs mer om våra Redo-bostäder här.
Alla bilder Alla bilder Planritningar Planritning Dokument Dokument Karta Karta Intresseanmälan Intresse Dela via epostTipsa
Pris
Kontakta Mäklaren
Adress
Svartviksvägen 37C, Öbolandet, Trosa
Typ
Tomt
Tomt
1 877 kvm (friköpt)

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Tomt på Öbolandet med fin havsvy.

På Svartviksvägen 37C finns idag ett äldre gästhus med wc/dusch och som fungerar idag som kontor. Naturtomten är plan och fin med en fin havsvy. Båtplats finns i samfälligheten på Öbolandet. Kommunalt VA finns vid tomtgränsen. ca 220 000 kr är anslutningsavgiften. El- och fiber anslutning tillkommer. Generös byggrätt. Ta chansen och bygg ditt drömhus på populära Öbolandet.
Fastigheten ägs av samma ägare som Öbolandet 38:13 och Öbolandet 38:7 som också nu är till salu.

Beskrivning

Bostadsfakta

Fastighetsbeteckning

Öbolandet 38:14, Trosa kommun, Trosa församling. Skattesats 33.64%.

Tomt

Storlek: 1 877 kvm.

Byggnadsrätt: Största byggnadsarea för huvudbyggnad i en våning är 180 kvm.
Största byggnadsarea för huvudbyggnad i två våningar är 140 kvm.
Största totala byggnadsarea per fastighet för uthus/garage är 60 kvm,
varav högst 40 kvm per byggnad.
För mer info se Detaljplan under "Dokument"

Byggnad

Vatten och avlopp: Kommunalt. Anslutningsavgift ca 220 000 kr.

Driftskostnad

Alla belopp rörande driftskostnad är angivna i SEK/år om inget annat anges.

19 500 SEK varav:
Uppvärmning: 13 400 SEK
Renhållning: 2 500 SEK
Samfällighet: 3 600 SEK
Uppvärmningen baseras på ca 8603 kWh/år. Försäkring tillkommer. Driftskostnader är alltid individuella och basers på egen förbrukning.

Taxeringsvärde

Taxeringsvärdet är 0 SEK (fastställt avseende år saknas) varav byggnadsvärde 0 SEK.
Markvärde: 0 SEK.
Skatt/avgift: 0 SEK.

Inskrivningar/Plan

Rättigheter last: Last: Officialservitut Avlopp, 0488-2018/12.3
Last: Officialservitut Vattenledning, 0488-2018/12.2
Gemensamhetsanläggningar: Gemensamhetsanläggning: Trosa Öbolandet GA:2

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy