Länk kopierad!

Visningar

Säljaren önskar att du kontaktar mäklaren för visning.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
1 195 000 SEK / eller högstbjudande
Adress
Östra Torp 6:210, Smygehamn, Smygehamn
Typ
Tomt
Tomt
1 109 kvm (friköpt)

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Stor tomt med närhet till havet

Nu finns möjlighet att förvärva en tomt om 1109 kvm i mysiga Smygehamn.
Längs med Smyge Strandväg finner vi denna tomt enbart ett stenkast ifrån havet.
I Smygehamn finner du enklare matbutik samt ett par restauranger. För barnen finns skolmöjligheter mellan årskurserna F-6.
I närheten ligger även Smygehuk eller som det är mer känt "Sveriges sydligaste punkt" där du finner såväl café som fiskrökeri.

Fastigheten ligger utanför detaljplanerat område och är idag taxerad med typkod 499 och taxeringsvärde 0kr. Vid byggnation av småhus behöver detta omtaxeras.
Vänligen kontakta mäklaren för mer info!

Bostadsfakta

Fastighetsbeteckning

Östra Torp 6:210, Trelleborg kommun, Skattesats 32.65%.

Församling

Källstorp.

Tomt

Storlek: 1 109 kvm.

Byggnad

Vatten och avlopp: Kommunalt vatten, Kommunalt avlopp.

Driftskostnad

Alla belopp rörande driftskostnad är angivna i SEK/år om inget annat anges.

Utöver detta tillkommer en kostnad för fastighetsavgift/skatt på 0 SEK.

Taxeringsvärde

Typkod: 210, Småhusenhet, tomtmark. Äganderätt.

Inskrivningar/Plan

Rättigheter förmån: Förmån: Officialservitut Väg, 1287-1627.1
Förmån: Officialservitut Väg, 1287-1627.2

Närområde

Allmänt om området: Längst söderut i Sverige finns en av Skånes vackraste byar Smygehamn. Det gamla fiskeläget ligger precis bredvid Smygehuk som är den Skandinaviska halvöns sista utpost mot havet. Österut sträcker sig en härlig sandstrand som lockar till salta bad och inåt land öppnar ett vackert odlingslandskap upp sig för fria vyer.

Bebyggelsen domineras av gamla välbevarade hus med historia i väggarna. Längs kusten finns flera hus med egna strandtomter och in mot land en lugn landsbygdsort där livskvalitén är hög. Närheten till Smygehuk gör att byn får många besökare på somrarna och serviceutbudet i form av butiker och restauranger är väldigt bra för en by i den här storleken. Till och med ett eget väldoftande fiskrökeri kan man stoltsera med.

Här finns också skola upp till årskurs 6 och kommunikationerna är bra då riksväg 9 leder genom byn, vilket ger möjlighet att både själv ta bilen in till Trelleborg eller Ystad, eller hoppa på de frekventa bussarna. Eller varför inte cykla på den fina cykelleden?

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy