Länk kopierad!

Visningar

Säljaren önskar att du kontaktar mäklaren för visning.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
475 000 SEK
Adress
Österängsvägen 5, Sonö, Edsbro
Typ
Tomt
Tomt
2 500 kvm (friköpt)

Plan lättbyggd tomt i lugn miljö

Nu finns tillfälle att förvärva en plan naturtomt i soligt och lugnt läge vid Sonö, som ligger ca 2 mil norr om Norrtälje. Perfekt för nybyggnation av villa eller fritidshus. Förhandbesked finns från kommunen och elanslutnings-punkt finns vid tomtgräns. Tomten kommer bli medlem i vägföreningen med en årskostnad på ca 300 kr.
Sonö ligger intill sjön Närdingen, i sjön finns badplatser och fiskemöjligheter. I omgivningarna finns även vacker natur med gott om bär och svamp.
Busshållplats finns på gångavstånd, ca 1 km från tomten, där buss nr 641 tar dig till Norrtälje / Hallstavik. Buss 639 tar dig direkt till Stockholm via Rimbo och ligger ca 3 km från tomten. Vid vägskälet finns pendlarparkering. Inom 6 km radie finns 3 små samhällen, Edsbro, Skebobruk och Söderby-Karl, där alla har förskola och skola.
I Edsbro samhälle, finns även välsorterad Ica, brädgård, bensin, vårdcentral och restauranger mm.
Till centrala Stockholm ca 9 mil
Till Uppsala ca 6 mil
Till Hallstavik ca 2 mil
Åk gärna ut själv och kika på tomten annars ring mäklaren., Pernilla Ekestolpe på 070-7940737

Beskrivning

Bostadsfakta

Fastighetsbeteckning

Del av Sonö 4:1, Norrtälje kommun, Skattesats 33.1%.

Församling

Estuna och Söderby-Karl.

Tomt

Uppskattad tomtarea ca 2 500 m² (friköpt).
Avstyckningen har ännu ej vunnit laga kraft.
Storlek: 2 500 kvm.

Byggnadsrätt: Belägen utanför detaljplan så inga begränsningar i byggrätt finns.
Bygglov måste sökas.

Byggnad

Vatten och avlopp: Vatten saknas, avlopp saknas.
Vatten- och avlopps lösning får köparen ordna med.

Driftskostnad

Alla belopp rörande driftskostnad är angivna i SEK/år om inget annat anges.

Taxeringsvärde är ej fastställt då avstyckningen ej är klar

Taxeringsvärde

Typkod: 210, Småhusenhet, tomtmark. Äganderätt.

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy